Arda, Barcelona'da herkesi şaşırttı !

Arda, Barcelona'da herkesi şaşırttı !

Barcelona ile maçlarda forma giyemeyen Arda Turan'ın, buna karşın takıma uyum sağlamakta oldukça hızlı hareket ettiği belirtildi.


Arda Turan İspanyolları şaşkına çevirdi. Atletico Madrid'de geçirdiği dört yılın ardından, dünya devi Barcelona'nın yolunu tutan eski Galatasaraylı futbolcunun Katalan ekibindeki durumu ele alındı. İspanyol As gazetesi, 28 yaşındaki forvetin yeni takımına adaptasyonunu ele aldığı haberinde, oyuncuyla ilgili gelişmelerin şaşırtıcı derecede olumlu olduğu değerlendirmesini yaptı.
 
Barcelona'nın oyuncuyu transfer ederken, kulübün içerisinde bulunduğu transfer yasağı nedeniyle bazı şüphelerin bulunduğu, Ocak ayına kadar maçlarda forma giyemeyecek olması nedeniyle futbolcunun takıma uyum sağlamasında kopukluklar olabileceğinin düşünüldüğü belirtildi. Ancak buna rağmen Arda'nın adaptasyon sürecinin oldukça iyi gittiğinin altı çizildi.
 
Oyuncunun güler yüzü ve sempatisiyle takım içinde beğeni kazandığına dikkat çekilirken, arkadaşlarının da kendisine her konuda yardımcı olmaya çalıştıkları aktarıldı. Arda Turan'ın şu an için İspanyolca'yı çok az kullandığı ancak kendisinin zeki ve öğrenmeye açık yapısı nedeniyle kısa süre içerisinde dil tam olarak sökeceğinin düşünüldüğü ifade edildi. 
 

Milliyet