Amrabat: İspanyolcam iyi değil !

Amrabat: İspanyolcam iyi değil !
Güncelleme:

Hakeme yaptığı gözlük hareketi ve gördüğü kırmızı kartı yorumlayan Amrabat dil kurbanı olduğunu söyledi.

Galatasaray’dan kiralık olarak gittiği Malaga’da futboluyla beğeni kazanan Nordin Amrabat, bu kez Villarreal maçında gördüğü kırmızı kartla gündeme geldi. Malaga’nın 2-0 üstünlüğüyle sona eren maçın 73. dakikasında oyundan atılan Nordin Amrabat içini Hollanda basınına döktü. De Telegraaf gazetesine konuşan Faslı futbolcu yaptığı hareketin nedenini ve yaşadığı üzüntüyü dile getirdi.

Hakeme gözlük hareketi yapmasının ardından oyun dışı kalan ve takımını 10 kişi bırakan Amrabat, “Pozisyonda verilen karar beni hayalkırıklığına uğrattı. Aslında orada bana faul yapıldı ancak hakem bunu atladı. İspanyolcam pek iyi değil. Ben de hakeme derdimi anlatabilmek için işaret dilini kullandım. Kırmızı kart görmeyi hiç beklemiyordum. Şimdi bir ya da iki maç ceza alacağım söyleniyor. Umarım en kısa yoldan bu işten kurtulurum” dedi.

‘Önceliğim Galatasaray’

Geleceği ile ilgili de konuşan Amrabat, “Malaga’nın satın alma opsiyonu yok. Ancak şu ana kadar kulüp yöneticileri iki kez İstanbul’a gidip Galatasaray ile görüştüler. İspanya’da ise Malaga dışında beni isteyen başka kulüpler de var. Ancak benim önceliğim sezon sonunda Galatasaray’a dönmek” diye konuştu.  

Milliyet