Amedsporlu oyuncuya jandarma şoku !

Amedsporlu oyuncuya jandarma şoku !

Diyarbakır doğumlu Mansur Ay'ın Bursa'da konaklayacakları otele giriş yaptıktan sonra yoklama kaçağı olduğu ortaya çıktı.

Fenerbahçe ile kupada 3-3 berabere kalan ve PFDK'dan aldığı cezalarla gündem olan Amed Sportif'e bir de askeriyeden kötü haber geldi!

Amed Sportifli Mansur Ay’a İnegölspor maçından sonra yoklama kaçağı olduğu için tebligat yapılırken Sertaç Küçükbayrak, Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacakları Fenerbahçe müsabakasına odaklandıklarını söyledi.

Sertaç Küçükbayrak, 0-0 berabere kaldıkları maçtan sonra şunları söyledi: “Kupada 1 Mart’ta Fenerbahçe ile oynayacağız. İç sahada 3-3 kalmıştık. Her zaman iyi futbol oynamaya çalışıyoruz. Burada da iyi futbol oynamaya çalıştık ama pozisyonları değerlendiremedik. İstanbul’daki Fenerbahçe maçı içinde iddiamızı değerlendiriyoruz biz iyi futbol oynayıp mücadelemizi devam ettireceğiz. İnegöl’e İnegölspor’a ve taraftarlarına çok teşekkür ediyorum. Buradan beraberlikle gidiyoruz. Gönül isterdi ki galibiyetle ayrılalım.”

MANSUR AY’A ASKERLİK TEBLİGATI

Bu arada jandarma, Amed Sportifli Mansur’a yoklama kaçağı olduğu için tebligat yaptı. Jandarmanın bildirimi, Amed Sportif’in konakladı İnegöl Marion Otel’de yaptığı bildirildi.