Aliağa Petkim - Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından

Aliağa Petkim - Fenerbahçe Ülker Maçının Ardından

Aliağa Petkim, Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker’e 65-81 kaybetti.

- Aliağa Petkim, Beko Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Ülker’e 65-81 kaybetti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aliağa Petkim Asistan Antrenörü Sinan Aksoylar, “Avrupa’nın en formda takımına karşı elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bizim için maçı kazanamasak bile önemli olan savaşabilmekti. Hakan Demir’in ayrılması ile bu hafta beraber çalışmak durumundaydık. Tüm hafta elimizden geleni yapmaya çalıştık. İzleyenler zevk almıştır. Önümüzdeki maçlara da bakacağız. Hakan hocanın ayrılmasından sonra bize destek olan yönetimimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başantrenör Hakan Demir’in ayrılmasının ardından zor bir maça çıktıklarını kaydeden oyuncu Bora Hun Paçun ise, “Herkes bizden bir düşüş bekliyordu ama ben bu düşüşü yaşadığımızı düşünmüyorum. Sinan hoca ile her türlü iyi şekilde çalıştık bu hafta. Bu maça en iyi şekilde hazırlandık. İyi de oynadık. Sadece kötü geçen 2. periyot var. Orada biraz bocaladık. Maçın sonunda maçı getirdik, ama kendi hatalarımız yüzünden kaybettik. Yaptığımız top kayıpları bizi mağlubiyete götürdü. Biz iyi bir takımız, potansiyelli takımız. İyi rakiplerle oynuyoruz, kendi gücümüzü görüyoruz. Bu şekilde devam edersek çok daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE ÜLKER CEPHESİ

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, üçüncü çeyreğin bir facia olduğunu ifade ederek, “Biz Aliağa’ya çok ciddi bir şekilde rakip olarak saygı duyuyoruz ve ciddi de konsantre olmamız gerekiyordu. Çünkü geçen hafta Galatasaray’a karşı nasıl oynadıklarını biliyoruz. Anahtar oyuncularımız çok önemli oyuncularımız bizim için. Yine iyi bir performans gösterip maçı kazanmada önemli sorumluluklar aldılar. İkinci çeyrek çok iyi bir çeyrek oynadık fakat dürüst olmak gerekirse üçüncü çeyrek bir faciaydı bizim için. Yine de gerekli enerjiyi bularak maçı kazanacak sonuca getirebildik. Bütün oyuncuları, oyuncularımı tebrik ediyorum” dedi.

Fenerbahçe oyuncusu Ömer Onan ise Aliağa Petkim’i önemsediklerini vurgulayarak, “Aliağa Petkim, geçen hafta Galatasaray galibiyetiyle önemli bir iş yaptı. Onun için buraya çok ciddi şekilde konsantre olarak geldik. CSKA maçının yorgunluğu vardı biraz ama ilk yarı istediğimiz gibi farkı açtık. Ama ikinci üçüncü periyot özellikle çok daha ciddi, daha iyi oynayabilirdik. Ama sonuç itibariyle iyi bir maç yaptık skoru koruyarak iyi bir galibiyet aldık. Ben Aliağa seyircisine de, takımına da bundan sonra başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İHA