Acun Ilıcalı Sergen'i bekliyor !

Acun Ilıcalı Sergen'i bekliyor !
Güncelleme:

Tv8'in yeni yayın dönemindeki çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettiren Acun Ilıcalı, ilk programını görücüye çıkarıyor.

Tv8'in yeni yayın dönemindeki çalışmalarını büyük bir titizlikle devam ettiren Acun Ilıcalı, 'Dilimin Ucunda' isimli yarışmayı yeni sezonda görücüye çıkaracak.
 
Şimdiye kadar 'Fear Factor', 'Survivor', 'Var Mısın Yok Musun', 'Devler Ligi', 'Yetenek Sizsiniz Türkiye', 'Yok Böyle Dans' ve 'O Ses Türkiye' gibi Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu olan Acun Ilıcalı'dan bir yarışma sürprizi daha galiyor. Ilıcalı, Yeni sezona ekrana 'Dilimin Ucunda' isimli yarışmayı Türk halkının beğenisine sunacak.
 
Sanatçı Murat Dalkılıç'ın modere edeceği programın hazırlıklarına başlayan Ilıcalı, büyük bombasını ise Sergen Yalçın projesi ile patlatmaya hazırlanıyor. Alex ile görüşen ancak bu sezon için Brezilyalı yıldızı ikna edemeyen Ilıcalı, Sergen Yalçın'ın içerisinde olacağı bir spor programını organize edebilmek için çalışmalara başladı.
 
Sergen Yalçın'ın teknik direktörlük kariyerine devam etmek istemesinden dolayı eli kolu bağlanan Ilıcalı, Yalçın ile son bir görüşme daha gerçekleştirecek ve kesin kararını verecek.