A Milli Takım'dan Halkbank'a...

A Milli Takım'dan Halkbank'a...

Halkbank, son transferini Mehmet Erdem Yörükoğlu'nu teknik kadroya dahil ederek yaptı.

Halkbank, son transferini A Milli Futbol Takımı'nda fizyoterapist ve osteapot olarak görev yapan Mehmet Erdem Yörükoğlu'nu transfer ederek gerçekleştirdi.

Halkbank, son transferini A Milli Futbol Takımı'nda fizyoterapist ve osteapot olarak görev yapan Mehmet Erdem Yörükoğlu'nu teknik kadroya dahil ederek yaptı.

Alanında Türkiye'nin en yetenekli ve bilgili uzmanlarından biri olan Yörükoğlu'nun uzmanlık alanlarında, sportif ve ortopedik sakatlıkların akut, subakut ve kronik dönemlerinin tedavisi deneyimi, sportif ve ortopedik sakatlıkların preop ve postop rehabilitasyonu deneyimi, spor sakatlıklarına yönelik bantlama ve bandaj uygulanması deneyimi, sportif ve ortopedik sakatlıklara yönelik osteopathy ve manual therapy uygulaması deneyimi yer alıyor.

Fenerbahçe, Galatasaray, Gençlerbirliği, A2 Türk Milli Takımı, Ankaraspor takımlarında fizyoterapist olarak hizmet veren Mehmet Erdem Yörükoğlu, GATA Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı ile Ankara Üniversitesi Spor Hekimliği Ana bilim Dalı'nda da görev yaptı. Yörükoğlu, halen Fatih Terim yönetimindeki A Milli Futbol Takımı kampları ve maçlarında da Halkbank Spor Kulübü'nün verdiği özel izinle görev yapıyor. İleri seviyede İngilizce bilen Yörükoğlu, yurt içi ve dışında birçok kursu bitirerek deneyimini artırdı.