45 maç 45 bin kilometre !

45 maç 45 bin kilometre !

Brugge'e mağlup olan Beşiktaş Avrupa serüveninin sonuna geldi...

Liverpool'u eleyen Beşiktaş Brugge karşısında iki maçta da varlık gösteremedi. Siyah-beyazlılar sezon başından bu yana 45 bin kilometre kat etti, artık yorulmaya başladı.

Brugge'e mağlup olan Beşiktaş Avrupa serüveninin sonuna geldi. Sezonu Feyenoord maçıyla açan siyah-beyazlılar, kupanın ardından bu kulvara da veda etti ve artık yoluna sadece ligde devam edecek.  

Ligde 24, Avrupa'da 14 ve kupada 7 olmak üzere yedi ayda toplam 45 maça çıkan Kara Kartal, bu yoğun tempoya başlarda iyi dayansa da artık yorgunluk emareleri göstermeye başladı. Brugge karşısında hem deplasmanda hem de evindeki maçta varlık gösteremedi.

30 Temmuz'da Hollanda'da oynanan Şampiyonlar Ligi ön elemesinden bu yana siyah-beyazlıların kat ettiği mesafe dudak uçuklattı. Türkiye'de pek çok farklı şehri dolaşan Slaven Bilic ve öğrencileri, Avrupa'da da beş ülkeye ayak bastı. Kartal'ın sezon başından bu yana kat ettiği toplam mesafe 45 bin kilometre oldu. Birçok takımın sezon sonunda bile ulaşmadığı bu rakamlara siyah-beyazlılar daha sezonun bitmesine iki ay kala ulaştı.

10-036.jpeg

 Beşiktaş'ın gittiği şehirler şöyle:

İSTANBUL-Türkiye

ROTTERDAM-Hollanda

LONDRA-İngiltere

MERSİN-Türkiye

BURSA-Türkiye

LONDRA-İngiltere

BALIKESİR-Türkiye

ANKARA- Türkiye

BELGRAD-Sırbistan

KAYSERİ-Türkiye

TRIPOLIS-Yunanistan

KARABÜK-Türkiye

KONYA-Türkiye

ADANA-Türkiye

GAZİANTEP-Türkiye

RİZE-Türkiye

LIVERPOOL-İngiltere

ESKİŞEHİR-Türkiye

SİVAS-Türkiye

BRUGGE-Belçika

Milliyet