Beşiktaş Skenderbeu maçı hangi kanalda saat kaçta ?

Beşiktaş Skenderbeu maçı hangi kanalda saat kaçta ?

Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Arnavut ekibi Skenderbeu'yu konuk edecek.

Beşiktaş Skenderbeu ile karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Arnavut ekibi Skenderbeu'yu konuk edecek. Beşiktaş - Skenderbeu mücadelesi saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte cevabı...

UEFA Avrupa Ligi'nde H Grubu 4. hafta mücadelesinde sahasında Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Skenderbeu'nun kendi evinde sürpriz bir şekilde Sporting Lizbon'u 3-0 yenerek Kartal'a büyük bir avantaj yakaladı.

BEŞİKTAŞ SKENDERBEU MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Siyah Beyazlılar, 5. haftada 26 Kasım 2015 Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak. Mücadeleyi Tivibuspor naklen yayınlayacak.

BEŞİKTAŞ GRUPTAN ÇIKABİLECEK Mİ?

Bu maç öncesinde Beşiktaş, H Grubu'nda çıktığı 4 maçtan 2 galibiyet 3 beraberlik aldı. 6 punla ikinci sırada yer alan Siyah Beyazlılar'ın kaderi perşembe günü oynayacak maçlardan sonra netlik kazanabilir. Beşiktaş Skenderbeu'yu evinde yener, Lokomotiv Moskova da Sporting Lizbon karşısında galibiyet ya da beraberlik alırsa, Beşiktaş gruptan çıkmayı garantilemiş oluyor.

SKENDERBEU, LİGİNDE KAYBETTİ

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki rakiplerinden Skenderbeu, Arnavutluk Süper Ligi'nin 11. haftasında Kukesi'ye 2-1 yenildi.

Ev sahibi Kukesi’ye galibiyeti getiren golleri 24. ve 54. dakikalarda Mateus Lima Cruz kaydetti. Skenderbeu’nun tek golü ise 75. dakikada Peter Olayinka’dan geldi.

Ligde 11. hafta sonunda 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Skenderbeu, namağlup lider Partizani’nin 4 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi’nin 5. haftasındaki Beşiktaş-Skenderbeu karşılaşması, 26 Kasım Perşembe günü saat 20.00’de İstanbul’da oynanacak.