Zlatan'dan Galatasaray ve Fenerbahçe açıklaması !

Zlatan'dan Galatasaray ve Fenerbahçe açıklaması !

Transfer döneminin gündemdeki isimlerinin başında gelen Paris Saint Germain'in yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic konuştu.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Paris  Saint-Germain'in (PSG) İsveçli yıldız golcüsü Zlatan Ibrahimovic, aldığı transfer  tekliflerinin kendisini onurlandırdığını söyledi. 
 
Milli takım kampı için İsveç'in başkenti Stockholm'de bulunan  Ibrahimovic, son antrenmanın ardından basın toplantısı düzenledi. 
 
GALATASARAY VE FENERBAHÇE CEVABI
 
Ibrahimovic, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan transfer teklifi alıp  almadığı yönünde gelen soruya, ''Gelen transfer tekliflerinden anlaşıldığı gibi  bana dünyanın dört bir yanındaki kulüplerden ilgi var. Gösterilen ilgiyi çok  memnuniyetle karşıladım. Gelen transfer teklifleri beni son derece  onurlandırıyor" ifadelerini kullandı. 
 
Milan'ın yaptığı teklif hakkında da açıklamada bulunan 33 yaşındaki  futbolcu, İtalyan ekibinin kendisini çok istediğini ama menajeriyle  anlaşamadıkları için görüşmelerin kesildiğini belirtti. 
 
Transfer görüşmelerini menajerinin yürüttüğünü ve bu konuda kendisiyle  görüşmenin daha uygun olacağını kaydeden İsveçli golcü, şu an Paris'te ailesiyle  mutlu olduğunu ama geleceğin ne getireceğini bilemeyeceğini de ifade etti. 
 
Sakatlığının tamamen geçtiğini de aktaran Ibrahimovic, 2016 Avrupa  Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 5 Eylül'de deplasmanda Rusya, 8 Eylül'de ise  sahasında Avusturya ile oynayacağı maçlarda sahadaki yerini alacağını sözlerine  ekledi.