Ziya Doğan iddialı

Ziya Doğan iddialı

Ziya Doğan, "Herkes Orduspor'u düştü gözüyle görüyor. Bizim açımızdan çok önemli bir maç" dedi.

Orduspor Teknik Direktör Ziya Doğan, "Herkes Orduspor'u düştü gözüyle görüyor. Bizim açımızdan çok önemli bir maç. Mutlak kazanmamız gereken bir maça çıkacağız" dedi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, hafta sonu  Denizlispor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
 
Durugöl Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde, teknik direktör Ziya Doğan  yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. Yarı sahada çift kale  maçla devam eden antrenman, taktik çalışmayla sona erdi. Yaklaşık 2 saat süren  antrenmana oyuncuların tamamı katılırken, teknik direktör Doğan'ın futbolcuları  sık sık uyardığı gözlendi.
 
Karadeniz ekibinin Denizlispor maçı hazırlıklarına yarın devam edeceği  bildirildi. Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada,  herkesin Orduspor'u düştü gözüyle gördüğünü söyledi.
 
Mor-beyazlı takımın kamuoyunda "kaderine terk edilmiş" gibi  gözüktüğünü vurgulayan Doğan, şunları kaydetti: "Herkes Orduspor'un düştüğünü düşünüyor ama Allah nasip ederse bunu  herkes görecek. Biz iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğiz. İşimiz öncelikle bize  inanmayanları inandırmak. Eğer bize inanmayanlar da inanmaya başlarsa bu işi hep  birlikte başaracağız. Futbolcularımız zaten inanıyor. İnanılmaz şekilde  antrenmanlarda hırslılar. Onların hırsını gördükçe bu işi başaracağımızı  düşünüyorum. Teknik heyet ve futbolcular olarak inancımızı sonuna kadar  koruyacağız. Pes etmemizi bekleyenler çok beklerler."
 
Denizlispor maçına da değinen Doğan, "Bizim açımızdan çok önemli bir  maç. Mutlak kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Taraftarımızın da desteğiyle  kazanmak istiyoruz" ifadesini kullandı.