''Yüzde 100'e daha ulaşmadım''

''Yüzde 100'e daha ulaşmadım''

Lukas Podolski haftalar ilerledikçe Galatasaray’a olan katkısının artacağını söyledi.

Lukas Podolski haftalar ilerledikçe Galatasaray’a olan katkısının artacağını söyledi. Alman yıldız, Galatasaray Dergisi’nin Ağustos sayısında yer alan  röportajında, oyun ritmini yavaş yavaş yakalayacağına inandığını belirterek, “Yeni şehir, yeni lig ve yeni bir kültür. Tanımam için biraz daha zamana  ihtiyacım var. Oynadıkça takıma daha fazla ısınacağım ve yüzde 100 hazır hale geleceğim” dedi.

Hücum hattının birçok bölgesinde görev yapabileceğinin altını çizen Podolski şöyle devam etti:

“Kanatlarda oynamak beni golden biraz uzaklaştırsa da önceliğim takım için her zaman en iyi olanı yapmak. Hem saha içinde hem saha dışında karakterimle ve oyunumla elimden gelenin en iyisini vereceğim. Oynayacağımız derbi ve Avrupa Şampiyonlar Ligi maçları için sabırsızlanıyorum. Taraftarımız da sabırlı olsun. İlk haftalarda her şey istediğimiz gibi gitmeyebilir, inişler ve çıkışlar olabilir. Türk Telekom Arena’nın harika atmosferinde bizi her zaman desteklesinler.”

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na övgülerde bulunan Podolski, “O mükemmel bir insan. Sıcak ve insani bir ilişki kuruyor. Hem benim hem de takım üzerinde çok olumlu, çok önemli bir etkisi var” yorumunu yaptı.