Yusuf Şimşek, Mersin yolcusu !

Yusuf Şimşek, Mersin yolcusu !

Mersin İdman Yurdu, Yusuf Şimşek ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

TFF 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu, teknik direktörlük görevi için genç çalıştırıcı Yusuf Şimşek ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Şimşek anlaşmanın 1,5 yıllık olduğunu açıkladı.

Yusuf Şimşek ile öğlen saatlerinde, Adana Yüzevler Kebap Salonunda bir araya gelen Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Tekin, deneyimli teknik adamla 1.5 yıllık anlaşma sağladı.
 
Şimşek resmen açıkladı! '1,5 yıllık...'
 
Mersin İdman Yurdu Yeni Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Radyospor'da Salim Manav'a konuştu.
 
Mersin İdman Yurdu’ndaki hedeflerinden ve sözleşme detaylarından bahseden genç çalıştırıcı Yusuf Şimşek,"Benim daha önce tanıdğım eski futbolcu Haluk (Ağabey) Mersin İdman Yurdu’na kulüp CIO’su oldu. Onunla görüştüm, şartlarda anlaşma sağlarsak neden olmasın dedim. Dün görüştüm. Kısmetse bugün resmi sözleşmeyi imzalacağız.
 
Mersin İdman Yurdu’na gelirken şartları konuştuk. Takımı izledim, 7-8 tane Süper Lig tecrübesi olan oyuncular var. Ben buraya gelirken, devre arasında transfer yapacaklarını ve yasağı kaldıracaklarını söylediler. Projeler dahilinde göreve geldim. Sözleşmemiz 1.5 yıllık, ilk hedefimiz yukarılara tırmanmak" ifadelerini kullandı. 
 
Öte yandan, Yusuf Şimşek'in göreve başlamasıyla Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan'ın altyapı sorumlusu olması bekleniyor.
 
Arıkdoğan, ilk 8 haftalık süreçte; 5 mağlubiyet, 1 beraberlik ile 2 galibiyet elde etti. Kırmızı Şeytanlar, 7 puanla 14. sırada yer aldı.
 
Başkan yardımcısı Karak: 1.5 yıllık sözleşme imzaladık
 
Mersin İdman Yurdu Başkan Yardımcısı Mahmut Karak, AA muhabirine yaptığı  açıklamada, Arıkdoğan ile yolları ayırdıktan sonra takıma katkı sağlayacak yeni  bir isim için harekete geçtiklerini belirterek, "Yaptığımız görüşmeler  neticesinde Yusuf Şimşek ile anlaştık ve 1,5 yıllık sözleşme imzaladık." dedi.
 
Karak, Yusuf Şimşek'in, akşam saatlerinde gerçekleştirilecek  antrenmanda takımın başında olmasını beklediklerini kaydetti.
 
Ajansspor