Yordanov, Gümüşhane Torul Gençlik'te

Yordanov, Gümüşhane Torul Gençlik'te
Güncelleme:

Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, Zlatan Yordanov'u transfer etti.

Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik, Bulgar oyuncu Zlatan Yordanov'u transfer etti.
 
Kulüp başkanı Özden Bostan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik  heyetin raporu doğrultusunda Bulgaristan asıllı Zlatan Yordanov'u renklerine  bağladıklarını söyledi.
 
Zlatan Yordanov'un aynı zamanda Bulgaristan milli takım oyuncusu  olduğunu anlatan Bostan, "Yordanov, aynı zamanda Bulgaristan'ın Marek Union  Ivkoni takımında oynamış 24 yaşında, 1,98 boyunda orta sahada oynayan bir oyuncu.  Daha önce transfer ettiğimiz Todor Valchev ile  Marek Union Ivkoni takımından  takım arkadaşı ve başarılı bir oyuncu" diye konuştu.
 
Bostan, geçen sezondan Levent'in dışında takımı yeni transferlerden  kurduklarını dile getirerek, altyapıdan 4 oyuncuyu A takımına aldıklarını ve iki  yabancı oyuncu transferini gerçekleştirdiklerini belirtti.
 
Yaptıkları transferlerle mücadeleci bir takım kurduklarını ifade eden  Bostan, "İlk hedefimiz Türkiye Süper Kupası'nda grubumuzdan birinci olarak  çıkmaktır. Teknik heyete ve sporcularımıza güveniyorum. Taraftarlarımız bu sezon  da mücadeleci ve güzel oynayan bir takım izleyeceklerdir" dedi.