Yönetimin umutları bitti !

Yönetimin umutları bitti !

Ligden sonra Avrupa'da da yaşanan hüsran, Sarı-Lacivertli yönetimi adeta pes ettirdi.

Manchester United deplasmanında farklı bir yenilgi alan Fenerbahçe’de esas tepki, oynanan kötü futbola geldi. Büyük bir moral bozukluğu yaşayan yöneticiler, takımdan ümidi keserek, “En kötüsü, takım artık ışık vermiyor” diye konuştular.

Fenerbahçe’de sportif açıdan yaşanan başarısızlık artarak devam ediyor. Manchester United deplasmanında 4-1 kaybeden sarı-lacivertlilerde, farklı yenilgi dışında oynanan kötü futbol moralleri iyice bozdu.  
 
Vitor Pereira’nın ardından Dick Advocaat’ı teknik direktörlüğe getiren yönetim, takımın toparlanması için sabır istemişti. Ancak sonuçlar ve daha da önemlisi saha içindeki etkisiz oyun, yönetimin de umudunu adeta tüketti. 
 
Sarı-lacivertli yöneticiler, bu ümitsiz durumu açık bir şekilde ifade ederek, “En kötüsü de takım artık ışık vermiyor” ifadesiyle çaresizliklerini dile getirdi. 
 
Takımın maç kaybedebileceğini, hataların olabileceğini ve her türlü olumsuzluğun yaşanabileceğini belirten yönetim, en kötü durumun ümitsizlik olduğuna vurgu yaptı.
 
Yerli yetişmiyor
 
Skor 3-0’a geldikten sonra yöneticilerin aralarında kadro ile ilgili görüş alış verişi yaptıkları kaydedildi. Sarı-lacivertli idarecilerin, kadrodaki yerli futbolculara değinip, Türkiye’de üst düzey futbolcu yetişemediğini vurguladı. Yöneticilerin, “Sağ bek ve sol bekler bizim milli takımımızda oynuyor. Volkan Şen milli takımımızda var. Gelecek bekliyorduk oysa ki durum farklı. Mehmet Topal bile zayıf kaldı, sezon başından beri çok yük bindi” dedikleri öğrenildi.

Penaltı konularını örnek verip Türkiye’deki standartı dile getiren idareciler, “Evet ikisi de penaltı olabilir, ama bu çifte standart niye? Türkiye’de olsa penaltı olmuyor, oyuncular da buna aldanıyor” yorumunu yaptıkları bildirildi. Öte yandan maç bitiminde Fenerbahçe yöneticilerinin, Souza, Skrtel ve Neustadter’e tam not verdikleri de kaydedildi.

Milliyet