Yine sakatlık yine Pektemek !

Yine sakatlık yine Pektemek !

Sakatlık illetinden kurtulamayan Mustafa Pektemek şimdi de ayak parmağını kırdı.

Beşiktaş’a geldiğinden bu yana sakatlıklar nedeniyle yüzü gülmeyen Mustafa’nın sağ ayak dördüncü parmağında kırık belirlendi. Oyuncunun Başakşehirspor maçına yetişmesinin zor olduğu ifade edildi. Bu, golcünün Süper Lig kariyerindeki 12. sakatlığı oldu.

Kariyeri boyunca sakatlıklarla boğuşmaktan neredeyse futbol oynamaya bile fırsat bulamayan Beşiktaşlı Mustafa Pektemek, önceki günkü idmanda yine sakatlandı.

Sağ ayak dördüncü parmağında kırık tespit edilen siyah-beyazlı futbolcunun tedavisine başlanırken, bu oyuncunun Başakşehirspor maçına yetiştirilmesinin zor olduğu bildirildi. Sakatlık serüveni Gençlerbirliği’nde başlayan ve 11 kez sakatlanarak sahalardan uzak kalan Mustafa Pektemek, önceki gün 12. sakatlığını yaşadı. Böylesine bir talihsizlikle bir zamanların bıçak altından kalkmayan ismi Rıdvan Dilmen’i anımsatan Mustafa Pektemek’in ise yaşanan bu son sakatlık nedeniyle moralinin bir hayli bozuk olduğu ortaya çıktı.

Mustafa Pektemek’in başı dertten hiç kurtulmadı. En son yüzünden darbe alan Beşiktaşlı golcü, 12 maç sahalardan uzak kalmıştı.

 

Milliyet