Yılmaz Vural'a şok ! Mudanyaspor...

Yılmaz Vural'a şok ! Mudanyaspor...

Teknik danışman olarak Yılmaz Vural’ı getireceğini açıklayan Recep Günay, Mudanyaspor başkan adaylığından çekildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Günay, “90 yıllık Mudanyaspor’un bugün kapanmanın eşiğine geldiğini gördük. Böyle bir manzara Mudanyaspor’a yakışmamaktadır. Biz bu göreve talip olduktan sonra Mudanyaspor bütün ülke gündemine düştü. Yılmaz Vural, benim eski dostum ve arkadaşımdır” dedi.
 
"YILMAZ HOCA BU DURUMU DOĞRULADI"
Yılmaz Vural konusuna da açıklık getiren Günay, “Yılmaz hoca benim çok eski bir arkadaşım ve dostumdur. Ben 1999-2000 döneminde Bursaspor'da başkanlığa geldiğim zaman yine kendisi ile görüşmüş ve beraber çalışmıştık. Bu dostluğun getirdiği samimiyetle bir hafta kadar önce kendisi ile görüşüp Mudanyaspor’da başkanlığa talip olduğumu, teknik ve futbolcu konularında fahri olarak danışmanlık yapmasını rica ettim. Kendisi de sağ olsun kırmadı. Bu olay bütün ulusal basında geniş ses getirdi. Mudanyaspor’un varlığından herkes bir şekilde haberdar oldu. Bu konu ile alakalı sebebini hala anlayamadığım şekilde Mudanya basını ve bazı kesimler tarafından hocaya sormadan yalanlama yapılmaya çalışılmakta. Yılmaz hoca konunun doğru olduğunu, fahri olarak Mudanyaspor'a teknik konularda destek olacağını bizzat kendisi söyledi" diye konuştu.
 
Bursaspor ile pilot takım olma konusuna da açıklık getiren Günay, "Önümüzdeki hafta Bursaspor kulübü yöneticileri ile beraber Mudanyaspor’un pilot takım olması için ön protokol yapıp basın toplantısı ile kamuoyuna duyuracaktık. Ama görülüyor ki Mudanyaspor’a sahip çıkacak arkadaşlar varmış kendilerine başarılar diliyor ve ekibim ile birlikte adaylıktan çekiliyorum” şeklinde konuştu.