Yılmaz Vural sınırı aştı !

Yılmaz Vural sınırı aştı !

Türk futbolunun en renkli isimlerinden Yılmaz Vural, Beşiktaş-Kardemir Karabükspor maçının 2. yarısında yerinde duramadı.

Türk futbolunun en renkli isimlerinden Yılmaz Vural 2. yarıda yerinde duramadı. Vural kaçan bir pozisyonun ardından soluğu Beşiktaş kulübesinin önünde aldı.

Spor Toto ziyareti

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dün Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nı ziyaret etti. Orman’ın, Spor Toto yetkilileriyle Vodafone Arena’ya sponsorluk konusunda önemli görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. Maçı tribünden izleyen Başkan Orman 70. dakikada sürpriz şekilde stattan ayrıldı.

Şampiyon alkışlandı

Beşiktaş Kadın Futbol Takımı dün Atatürk’ün huzuruna çıktı. Kadınlar 3. Ligi’nde önceki gün şampiyonluğa ulaşan siyah-beyazlıların Anıtkabir ziyaretinde, Futbol Altyapı ve Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berkan Gocay da yer aldı. Osmanlı Stadı’na da gelen Dişi Kartal maçtan önce kupayla şampiyonluk turu attı.

Uyarı anonsu

Çirkin ve kötü tezahürat konusunda sınırda olan Beşiktaş’ta, yönetim maç öncesinde ve devre arasında sık sık yaptırdığı anonslarla tribünleri uyardı. Bir kez daha küfürlü tezahürat yapılması durumunda Osmanlı Stadı’nda Gaziantepspor ile seyircisiz oynama tehlikesiyle karşı karşıya kalan siyah-beyazlı idarecilerin kulağı maç boyunca tribünlerdeydi.

Uygulamalı ilk yardım

Karşılaşmada, Sağlık Bakanlığı’nın himayesinde, Ankara Üniversitesi, Türk Anesteziyoloji ve Reanimasyon ve Resüsitasyon Dernekleri tarafından organize  edilen “Hayata El Ver Projesi”ne destek verildi. Maçtan önce Türk Anestezi Derneği’nin eğiticileri tarafından, kalbi duran bir kişiye nasıl ilk yardım yapılacağı, maketler üzerinde uygulamalı olarak gösterildi. Beşiktaşlı futbolcular da sahaya “Hayata El Ver” pankartıyla çıktı. Karşılaşmadan önce saha kenarında gerçekleştirilen bu etkinlik sosyal medyada büyük ses getirdi. Siyah-beyazlı taraftarlar, “Herhalde bu maçta da kalp krizi geçireceğiz” yorumunu yaptı.

10-040.jpeg