Yılın transfer bombası !

Yılın transfer bombası !
Güncelleme:

Real Madrid'in Gareth Bale'i Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard'la takas etmeye hazırlandığı iddia edildi.

İngiliz basınından müthiş bir takas iddiası geldi... The Sun'un haberine göre Madrid ekibi, Eden Hazard için Chelsea'ya Gareth Bale'i takasta teklif edecek.
 
HAZARD PREMIER LİG'DE YILIN FUTBOLCUSU SEÇİLDİ
 
Bu sezon Premier Lig'de yılın oyuncusu için seçilen Belçikalı yıldız Real Madrid'in ilgisini çekmiş durumda... Galli yıldız Bale'in performansında memnun olmayan İspanyol devinin Ronaldo'nun partneri olarak Hazard'ı düşündüğü iddia edildi. İspanyol taraftarlarla yıldızı barışmayan Bale'i takasta kullanmak isteyen Beyaz Şimşekler, Hazard ile durdurulamaz bir hücum gücünü planlıyor.
 
MOURINHO 'HAZARD'IN TEK BACAĞI 100 MİLYON STERLİN' DEMİŞTİ
 
Ancak yıldız oyuncuyu Chelsea'den koparmak hiç de kolay olmayacak.. Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Hazard'ı takımdan göndermek gibi bir niyetinin olmadığını belirterek, "Real Madrid, Hazard'ı istiyorsa sadece tek bacağı için 100 milyon sterlini gözden çıkarmalı" ifadesini kullanmıştı
 
Fransa'nın Lille Kulübü'nden 2012 yılında 32 milyon sterline transfer edilen ve bu sezon oynadığı 33 maçta 13 gol, 8 asistlik performansıyla takımına büyük katkı sağlayan 24 yaşındaki futbolcu, PFA tarafından verilen "yılın oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

LigTV