Yeni başkan kim olacak ?

Yeni başkan kim olacak ?

F.Bahçe Yönetimi'nin Aziz Yıldırım sonrası kendi içinden çıkacak bir başkan ile yola devam etmesi yüksek ihtimal gözüküyor

Öne çıkan isimlerin Başkanvekili Abdullah Kiğılı ile Genel Sekreter Mahmut Uslu olduğu kaydedildi

Fenerbahçe'de gözler Başkan Aziz Yıldırım sonrasına çevrildi. Yıldırım'ın cezaevine girmesi ile birlikte yeni başkan 45 gün içinde belirlenmek zorunda. Ancak yönetim istediği taktirde göreve devam edip, sadece başkanlık seçimi yapabilecek.

Kasım ayında göreve gelen yönetimde ağırlıklı düşüncenin kendi aralarından bir başkan ile yola devam etmek olduğu öğrenildi. Yönetim içinde öne çıkan isimlerin ise Başkanvekili Abdullah Kiğılı ile Genel Sekreder Mahmut Uslu olduğu kaydedildi. Kiğılı'nın başkanlık için çok istekli olmadığı ancak Uslu'nun bu fikre sıcak baktığı belirtildi.

Tek güvence AYM

Bu arada dünkü yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklama yapan Uslu, "Bu toplantıda önümüzdeki günlerdeki gelişmeleri bekleme kararı aldık. Yaklaşık 3.5 aydır ülkemizin tüm yetkilileriyle görüşme yaptık. Yeniden yargılama veya adaletli yargılanma isteğimizle ilgili cevap alamadık. Ancak biz ümidimizi devam ettiriyoruz. Anayasa Mahkemesi'ne müraacatımız var. Önümüzdeki hafta vakit olursa bu kararın bir an evvel çıkmasını diliyoruz. Tek güvencemiz Anayasa Mahkemesi" dedi. Mahmut Uslu, e-bilet uygulaması için de "Biz bu yıl ceza bile olsa yapmayacağız. Gelecek yıl da taraftarımızı zor duruma düşürmeden bir şey düşüneceğiz" yorumunda bulundu.

Milliyet