''Yenemesek de kupa kaldırdık''

''Yenemesek de kupa kaldırdık''

Selçuk İnan, derbi öncesi iddialı açıklamalar yaptı...

Kadıköy'de uzun süredir galip gelememelerini yorumlayan Selçuk "Uzun yıllardır kazanamadığımız için taraftarımız serzenişte bulunabilir ama biz üç sene önce şampiyonluğu Kadıköy'de yaşadık" dedi.

Galatasaray'ın orta sahadaki yıldızlarından Selçuk İnan, pazar akşamı Fenerbahnçe ile deplasmanda oynayacakları derbi öncesi GSTV'ye konuştu.
 
Fenerbahçe - Galatasaray maçlarının havasının farklı olduğunu söyleyen Selçuk İnan, "Biraz avantajlı gözüksek de ne kadar zor maç olacağını biliyoruz. Hedefimiz orada da kazanmak. Kazanırsak şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj yakalayacağız. O zaman puan farkı 7'ye çıkacak. Kazanamazsak da kaybetmek istemiyoruz" dedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na ayrı bir parantez açan Selçuk İnan, "Hamza Hoca'nın gelişinden sonra daha bir takım gibi oynamaya başladık. Arkadaşlarımız şampiyonluk havasına girdi. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Bu seriyi ne kadar devam ettirebilirsek devamının geleceğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kadıköy'de uzun süren galibiyet hasteriyle ilgili de Selçuk İnan, "Bir çok Galatasaray taraftarı uzun yıllardır kazanamadığımız için serzenişte bulunabilir ama biz üç sene önce şampiyonluğu Kadıköy'de yaşadık. Galatasaray nereye giderse gitsin kazanmaya gider" hatırlatmasını yaptı.

Bütün derbilerin özel olduğunu vurgulayan Selçuk İnan, "Derbiler başka havada oynanıyor. Derbide kazanılan zaferler unutulmaz. Eskiler geride kaldı, önemli olan önümüzdeki maçı kazanmak" diye sözlerini bitirdi.