Yarsuvat'tan o isme şok sözler: ''Tam bir zırva''

Yarsuvat'tan o isme şok sözler: ''Tam bir zırva''

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu için sert sözler söyledi.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe ile yakınlaşma çabalarını eleştiren kulüp üyelerine sert çıktı...

Mali kongrede söz alan kongre üyesi İlker Canalp'ın, "Sayın Yarsuvat net bir cevap bekliyorum; tüm bağımsız mahkemelerden şikeci damgası yiyen bir kişiyi, kurumu neden savundunuz? Siz şikecilerin avukatı mısınız?" sorusuna yanıt veren Yarsuvat, şunları söyledi:

"ŞİKE İLE SUÇLANANLARIN YARGILANDIĞI MAHKEME YANLIŞTI"

"Ben şike yapmadım Galatasaray da şike yapmadı. Duygun Yarsuvat da ne şike yapanı tasvip etti ne de korudu. Benim bütün söylediğim hukuki açıdan bu kişilerin yargılandığı mahkeme yanlıştır. Ben bunu söyledim. Ben hukukçuyum. Bu bildiğimi, inandığımı bütün her mehvalde söyleyebilirim ve söylerim. Ben derslerimde de bunu söylüyorum. Bunu şikeyi koruyor, şikecileri koruyara çevirmemeniz lazım. Galatasaray ile Fenerbahçeliler arasındaki kan davasının bitirilmesi için çalışıyorum. Benim amacım deplasmandaki maça Galatasaray taraftarının gidebilmesi. Çünkü o zaman eşit şartlarda mücadele edersiniz."  

MAHMUT USLU'YA CEVAP: BU BİR ZIRVA!

Duygun Yarsuvat, 2-0 geriden gelip 3-2 kazandıkları Kasımpaşa maçı için "Şaibe var" iddiasında bulunan Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu'ya da tepki gösterip, şöyle konuştu:

"Mahmut Uslu, Kasımpaşa-Galatasaray maçı için şike yaptı demiş... Bu bir zırva. Buna cevap verilmez dedim. Gökmen Özdenak benim için ‘dansöz gibi kıvırtıyor’ demiş. Eğer Gökmen böyle söylemişse benim IQ çok yüksek... Kusura bakmayın böyle kişilere cevap vermemek gerekir."

Hürriyet