Yarsuvat'tan Ersun Yanal sinyali

Yarsuvat'tan Ersun Yanal sinyali

Yarsuvat, adı sarı-kırmızılılar ile anılan Ersun Yanal için "İleride neden olmasın" dedi.

G.Saray Başkanı Yarsuvat, Prandelli ile ilgili ahkam kesenlere çattı. Aslan'ın yeni başkanı adı sarı-kırmızılılar ile anılan Ersun Yanal için "İleride neden olmasın" dedi

Ünal Aysal'ın görevi bırakmasının ardından Galatasaray Başkanlık koltuğuna oturan Duygun Yarsuvat TRT Spor'a birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı ekibin yeni başkanı, teknik direktör Cesare Prandelli üzerinden dönen "Gidecek-kalacak" dedikodularının anlamsız olduğunu belirtti. Yarsuvat, "Dışarıdan, kulübün içinden olmadan ahkâm kesiyorlar. Yaşayıp görmek lazım. Bizim göndermek, Prandelli'nin de gitmek gibi bir niyeti yok. Lütfen herkes köşesinde kalsın ve takımın motivasyonunu bozmasın" dedi.

'Mayısta olabilir'
Yarsuvat, adı Galatasaray ile anılan Ersun Yanal için "Şu an gündemimizde yok" dedi ama açık kapı da bırakmayı ihmal etmedi. Yarsuvat, "Her hoca Galatasaray'a gelmek ister. Ersun Yanal olsa olsa şu an yakıştırmadır. Ama ileride belli olmaz. 6 ay sonra belki 1 sene sonra kulübün başına antrenör olarak gelebilir" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı kaptanlığı tartışılan Selçuk İnan için de net konuştu: "Florya'daki yemekte Selçuk kaptan olarak benim yanımdaydı. Bu böyle de devam edecek. Kimseyle de farklı bir şey konuşmadık"

İYİ HOCALAR O ODAYA SOKMAZLAR
Sarı-kırmızı ekibin çiçeği burnunda başkanı Duygun Yarsuvat son günlerin gözde konusu "Başkan soyunma odasına girer mi girmez mi?" sorusuna açıklık getirdi. Yarsuvat, "Maç stresli iş, soyunma odası da gergin bir yer. Yöneticilerin orada ne işi var. Mesela Fatih Terim olsa soyunma odasına birini sokar mı?" dedi.

AZİZ BEY İLE MAÇ SEYREDERİM
Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la birlikte maç seyretmek istediğini belirtti. Yarsuvat, "Ben onların stadına giderim, o bizim stadımıza gelir. Futbol bir zevktir, bunu düşmanlığa çevirmenin anlamı yok" derken güzel oyuna sahip çıkmaları gerektiğini belirtti.

ALLAH BİZE, BİZ DE FUTBOLCULARA
Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, mali problemler ve futbolcuların alacakları ile ilgili de konuştu. Yarsuvat ilginç ifadeler kullandı. Sarı-kırmızılı ekibin başkanı, "Allah bize verecek, biz de futbolculara. Her gün toplantı yapıyoruz. Her gün parayı temin etmek için sokaklarda dolaşıyoruz" diye konuştu. Yarsuvat seçim öncesi söz verdikleri gibi mali kaynakları olduğunu hatırlatarak "Bize güvenin. Kademe kademe para sıkıntılarını çözeceğiz" dedi.