Yarışa kadın pediyle çıkacak

Yarışa kadın pediyle çıkacak
Güncelleme:

Malezya'da yapılacak Grand Prix öncesi Sepang pistinin sıcaklığına karşı önlem alan Mercedes pilotu, yarışa kadın pediyle çıkacağını söyledi.

Formula 1'in yıldız pilotlarından Nico Rosberg,Malezya GP'si öncesi özel hilesiyle büyük dikkat çekti. Hafta sonu Malezya'da yapılacak Grand Prix öncesi Sepang pistinin sıcaklığına karşı önlem alan Mercedes pilotu yarışa kadın pediyle çıkacağını açıkladı.

SIVI KAYBINI ÖNLEMEK İÇİN KADIN PEDİ KULLANACAK

Hürriyet'in haberine göre; Kokpitte 75 dereceye varan sıcaklığın yanı sıra yüzde 90 nem ve 1,5 saat içinde yaklaşık 4 litre sıvı kaybedecek olan Nico Rosberg bunun için kadın pedi kullanacak.

"BU BENİM ÖZEL HİLEM"

Kaskının altına bağladığı pedin yapışmayı ve gözlerine damlayacak teri emdiğini söyleyen Rosberg, "Bu benim özel bir hilemdir. Terimin gözlerimin içine damlaması gibi bir sorunum var. Bu şekilde önlem alarak yarışlarda daha rahat hissediyorum" diye konuştu.

"MARKETE GİDİP, KADIN PEDLERİ ALDIK"

Rosberg'in fizyoterapisti Daniel de olayı doğrularken, "yarış öncesi süpermarkete giderek kadın pedleri aldık. Sıralama turları ve yarış öncesi bu pedleri kaskının içine takacağız" ifadelerini kullandı.