Yanal'dan G.Saray'a gönderme !

Yanal'dan G.Saray'a gönderme !

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Beşiktaş maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kazanamadıkları için üzgün oldukları ve haftaya Rize karşısında berabere kalsalar bile şampiyon olacaklarını ifade eden Yanal, ''Derbinin hak ettiği tüm güzellikler sahadaydı. Futbol sahanın dışında kaldı. Taşkınlık yoktu ve kazanabileceğimiz maç oynadık. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Şampiyonluğu seyircimiz önünde yaşayacağız. 1 puan bize yetecek. Belki istediğimiz oyunu oynayamadık ama skor bizim lehimize idi. 1 puan bile yetecek, aldığımız takdirde şampiyon olacağız.'' dedi.

Tecrübeli teknik adam, ''Oyuncularının galip gelemediği için mutsuz olup olmadığı yönündeki soruya ise Galip gelseydik, şampiyon olacaktık. Oyuncuların galip gelemediği için üzülmesi normal.  Biz 24 kişilik bir takımız. Kadlec sevdiğimiz, performansı iyi seviyede bir oyuncumuz. Tercihimi performansı gereğince ondan yana kullandım.'' diye konuştu.

Yanal son dakikada Caner ile Dany arasında yaşanan ilginç pozisyon için ise "Caner'in topu dışarı atması futbolcuların kendi arasında verdiği karardı ve doğru bir karardı'' yanıtını verdi.