Yanal'dan Diego yorumu !

Yanal'dan Diego yorumu !

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sepahan maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, 1-0 kazandıkları Sepahan maçının ardından açıklamalarda bulundu. Ersun Yanal, yaptığı açıklamasında kamp değerlendirmesi, maç yorumu ve yeni transfer Diego Ribas'ın takıma uyumu ile ilgili konuştu.

Sarı-lacivertli oyuncuların 4. yıldıza ve şampiyonluğa ulaşmak adına bugün maç başlangıcı yaptıklarını belirten Ersun Yanal, "12 gün tam antrenman yaptık. Eksiksiz katılım oldu. Bugün Caner'in ufak bir sorunu vardı ki bizce oynayabilirdi, problem yoktu ama riske etmedik. Hiçbir sorun yaşamadan bitirdiğimiz kampın son gününde de bir hazırlık maçı yaptık. Oyuncularımızın katılımı üst düzeydeydi. Hazır geldiler. Fenerbahçe kaldığı yerden devam edecek, hem 4. yıldıza hem de hedefi olan şampiyonluğa ulaşmak adına bugün maç başlangıcı yaptık. Shieffeld United, Sevilia, arkasından oynayacağımız Roma ve Olimpiakos maçları var. Ve tabii 45'er dakika Türkiye'de bir ilk olacak Beşiktaş, Chelsea ve bizim katılacağımız Soma yararına turnuva olacak. Ve Galatasaray derbisi ile lige, Süper Kupa'ya gideceğiz. Daha çok başındayız, 2 hafta geçti. Kuyt ve Emenike de bize katılacaklar ve takımımız kaldığı yerden performansına devam edecek" ifadelerini kullandı.

"DIEGO RIBAS PROBLEM YAŞAMAYACAK KADAR DENEYİMLİ BİR OYUNCU"

Ribas'ın takıma uyumu ile ilgili olarak düşüncelerini ifade eden tecrübeli hoca, "Biz zaten uyumlu ve olumlu bir takımız ve çok büyük bir problem olacağını düşünmüyorum. O da büyük bir problem yaşamayacak kadar deneyimli bir oyuncu. Bence her şey yolunda gidiyor" dedi.

"ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK, ONU DA BAŞARDIK"

Forma şansı bulan Hasan Ali Kaldırım ise, ilerideki hazırlık maçlarına hazır hale gelmek istediklerini belirterek, "Takım olarak belki istediklerimizi sahaya çok yansıtamadık, tabii bu yoğun ve ağır idmanların sonucu diyebiliriz. Vücut olarak istediğimizi belki hazırlık döneminde alamayabiliriz. Önemli olan kazanmak, onu da başardık. Oyun olarak belki iyi bir oyun sergileyemedik ama daha erken önümüzde çok hazırlık maçları var. İlerideki hazırlık maçlarına hazır hale gelmek istiyoruz" dedi.

"ÇOK İSTEKLİ VE ARZULUYUM, BUNU DA SAHAYA YANSITTIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM"

Kamp değerlendirmesinde de bulunan Hasan Ali Kaldırım, "Ben çok uzun zamandır forma şansı bulamıyordum, ameliyatımdan sonra da ilk maçımdı. Onun için çok istekli ve arzuluydum, bunu da sahaya yansıttığımı düşünüyorum. İnşallah daha iyi olurum. Sakatlık yok, bir pozisyonda ayağım burkulur gibi oldu ama ciddi bir şey yok Allah'a şükür" şeklinde konuştu.

DIEGO, SOW VE WEBO TAKIMDAN AYRI OLARAK İSTANBUL'A DÖNDÜLER

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel maç gününü beklemeyip özel izin alarak eşi ve çocuğuna erken gitti. Volkan Demirel, ailesi ile birlikte kısa bir bayram tatili yapacak. Sepahan karşısında forma giyen Diego, Sow ve Webo ise maçın hemen ardından Düzce'den özel bir araçla ayrıldılar. Yeni transfer Diego ve yabancı futbolculardan Sow ve Webo, VIP bir minibüs ile takımdan ayrı olarak İstanbul'a döndüler.

DHA