Yanal: İğrenç dedikodu !

Yanal: İğrenç dedikodu !

Ersun yanal, futbol kamuoyunda kulaktan kulağa dolaşan söylentiler için konuştu.

"Bizim görevimiz sahaya çıktığımız her maçta en iyi şekilde mücadele etmek. Biz şampiyonluğun peşindeyiz. Kimin ikinci olacağı bizi hiç ama hiç ilgilendirmez. Çirkin dedikodulara, kulak tıkayın..."

Futbol kamuoyunda kulaktan kulağa dolaşan, "Galatasaray'ın ikinci olmaması için Fenerbahçe, Beşiktaş'a yenilir" düşüncesine sarı-lacivertli takımın tecrübeli teknik direktöründen büyük tepki geldi. Ersun Yanal futbolcularından sadece maça konsantre olmalarını ve tüm söylentilere kulaklarını tıkamalarını istedi.

HESAP ONLARIN İŞİ!
Yanal futbolcularıyla yaptığı sohbetlerde, "Bunların hepsi iğrenç dedikodular. Bizim görevimiz, derbide en iyi şekilde mücadele edip şampiyonluğu hem de rekorla garantilemek ve taraftarımızın beklentilerine cevap vermek. Kimin ikinci olacağını düşünmek ya da hesaplamak bizim işimiz değil" diye konuştu.

"KAZANACAĞIZ"
Sarı-lacivertli futbolcular ise, "Haftalardır süren mücadeleyi derbi ile taçlandırmalıyız. Kazanıp evimizde taraftarımızla kutlamak istiyoruz" dediler.

OLİMPİYAT'TA TUR YOK
Beşiktaş ve G.Saray'ın puan kaybettiği haftada Antalyaspor'u 4-1 yenerek şampiyonluk yolunda büyük mesafe kat eden Fenerbahçe, Pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'tan 3 puan alırsa, diğer sonuçlara bakmaksızın bitime 4 hafta kala şampiyonluk turu atmaya hak kazanacak. Ancak sarı-lacivertliler ezeli rekabete ve dostluğa saygı adına tur atmayacak. Bu hareketle geçen sezon 2-1 yenilmesine rağmen Kadıköy'de sahanın ortasında sevinen Galatasaray futbol takımına da fair-play mesajı verilecek. Kaptan Volkan, takım olarak ortaklaşa karar aldıklarını belirterek "Başka takımın sahasında tur atmak gibi bir hayalimiz yok" dedi.

Sabah