West Ham'dan şok yanıt

West Ham'dan şok yanıt

Galatasaray'a İngiliz ekibi West Ham United'dan hiç beklemediği bir cevap geldi.

Burak Yılmaz'ı yakından tanıyan West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic yıldız futbolcuyu sezon başında ısrarla kadrosuna katmak istemişti. Ancam Galatasaray golcüsünü satmaya yanaşmamıştı.

Daha önce Burak Yılmaz'ı West Ham'a satmayan Galatasaray yönetimi bu kez yıldız futbolcuyu kendisi önerdi ama beklemediği bir cevap aldı.

Transferin son gününde İstanbul'a gelen West Ham Asbaşkanı Karren Brady, Galatasaray yönetimi ile yaptığı görüşmede 6.7 milyon Sterlin'lik bir teklif sunmuştu. O gün bu teklifi reddeden Galatasaray yönetimi, bu kez menajerler aracılığıyla West Ham ile temas kurdu. Burak Yılmaz'ı teklif etti. İngiliz ekibine 6.7 milyon Sterlin'i kabul etmeye hazır olduklarını iletti. Fakat İngiliz ekibi Burak'a teklif yapabileceklerini ama rakamın 3.8 milyon Sterlin olduğunu belirttiler.

Bu teklif karşısında şok olan Galatasaray yönetimi, Burak Yılmaz'ı bu kez de yine menajerler aracılığıyla Lazio'ya teklif etti. Daha önce Trabzonspor'da oynarken 5 milyon Euro ödemeyi reddeden İtalyanların, Burak için nasıl bir rakamla Galatasaray'ın karşısına çıkacağı merak konusu.

Fotospor