Wesley Sneijder varsa sıkıntı yok

Wesley Sneijder varsa sıkıntı yok

Wesley Sneijder, 1 maçlık aranın ardından formasına dün akşamki Akhisar Belediye karşılaşmasıyla geri döndü.

Wesley Sneijder, Gaziantepspor mücadelesinde kart cezalısıydı, takım onu çok aradı. Dün akşam formasına döndü ve takımının hücum hattına önemli güç kattı.

Galatasaray'ın Süper Lig'de geçen hafta Gaziantepspor'u 1-0'lık skorla geçtiği mücadelede kart cezalısı olması sebebiyle görev yapamayan Wesley Sneijder, 1 maçlık aranın ardından formasına dün akşamki Akhisar Belediye karşılaşmasıyla geri döndü.

Sarı-Kırmızılılar'ın Antep karşısında yokluğunu önemli şekilde hissettiği 30 yaşındaki futbolcu, Akhisar karşısında sergilediği etkili futbolla alkış topladı. Oyunun ilk anından itibaren rakip kalede birçok kez tehlikeli pozisyon yaratan Hollandalı futbolcunun, 22. dakikada rakip kaleyi yokladığı pozisyon sırasında top; Oğuz Dağlaroğlu'ndan geri döndü. Meşin yuvarlağı önünde bulan Burak, Sneijder'in yarattığı pozisyonda fileleri havalandırdı.

4. yıldızın peşinde
Sarı-Kırmızılılar'ın bu sezon ligde 20. şampiyonluğunu kovaladığı dönemde takımına 4. yıldızı getirmek için elinden gelini yapan tecrübeli futbolcu, Galatasaray'da kupa kaldırıp Hollanda'yla 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na gitmeyi hedefliyor. Ülkesinin en formda isimleri arasında yer alan Sneijder, bu hayalini gerçekleştirebilmek için bu sezon daha hırslı bir görüntü sergiliyor.

Özbek'in güvencesi rahatlattı
Kulüp başkanlığı için favori aday olan Dursun Özbek'in sık sık kendisiyle ilgili olarak, Sneijder bizim en önemli oyuncumuz. Göreve geldiğimde onunla sözleşme yenilemeyi planlıyoruz" sözlerini kullanması nedeniyle bu konuda da rahat olan Sneijder, kalan haftalarda takımının en önemli kozu olmayı sürdürecek.