Wenger Beşiktaş'ı çok beğendi !

Wenger Beşiktaş'ı çok beğendi !

Arsene Wenger, çok güçlü bir takıma karşı mücadele ettiklerini ancak taktik ve teknik olarak istediklerini sahaya yansıttıklarını söyledi.

Wenger, 1-0 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından düzenlediği basın toplantısında, Debuchy'nin atılmasının ardından zor dakikalar geçirdiklerini belirterek, "Taktik ve teknik yönden istediğimizi yaptık ancak güçlü bir takıma karşı oynadık. Skora bakarsanız Beşiktaş'ın fiziksel ve teknik olarak çok iyi durumda olduğunu görürsünüz" dedi.

Siyah-beyazlı ekibe karşı iyi savunma yaptıklarını dile getiren Fransız teknik adam, son dakikalarda Beşiktaş'ın golle sonuçlandıramadığı kafa vuruşu pozisyonuna dikkati çekerek, "Saf dışı kalabilirdik" ifadesini kullandı.

KIRMIZI KART POZİSYONU

Portekizli hakemin, Debuchy'i kırmızı kartla oyun dışında bırakmasını değerlendiren Wenger, hakemin yanlış tarafta olduğu için pozisyonu doğru değerlendiremediğini savundu.

Verilmeyen penaltı için...

Wenger "Penaltı pozisyonları için bir şey söyleyemeyeceğim, tekrar izlememiz lazım görüntüleri. Ama saha içinde, ilk bakışta söyleyebileceğim penaltı kararlarında biraz şanslı olduğumuz" dedi.

Lig maçında sakatlanan Fransız golcü Giroud'nun 4 ay sahalardan uzak kalacağı bilgisini de veren Wenger, bu futbolcunun yerine kimseyi almayı düşünmediklerini aktardı.

ATİBA'YI ÇOK BEĞENDİ

Mesut Özil'in Beşiktaş karşısındaki performansını beğendiğini ve kendisini daha da geliştireceğini düşündüğünü dile getiren deneyimli teknik adam, "Beşiktaş'ta en çok kimi beğendiniz?" sorusuna ise "Atiba" yanıtını verdi.