Wayne Rooney hakkında şok iddia !

Wayne Rooney hakkında şok iddia !
Güncelleme:

Eski hayat kadını Helen Wood, İngiliz futbolcu Wayne Rooney hakkında bomba bir iddia ortaya attı.

Bir zamanlar Türkiye'de yayınlanan 'Biri Bizi Gözetliyor' yarışmasının İngiliz versiyonu Big Brother'a katılan 27 yaşındaki eski hayat kadını Helen Wood, Wayne Rooney hakkında yeni açıklamalarda bulundu.

Kralspor'un haberine göre; Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile 2010 yılında İngiliz yıldız ve arkadaşı Jenny Thompson ile üçlü ilişkiye girdiklerini itiraf eden Helen Wood, bu sefer de Wayne Rooney'i hamile eşini aldatmak ile suçladı.

"ROONEY'İ YARGILAYAMIYORLAR"

Yaptığının yanlış olduğunu belirten Helen Wood, "Bunu bir kez daha yapar mıyım? Tabii ki hayır. Yaptığımın yanlış olmadığını söylemiyorum ancak evli olduğu halde hamile eşini aldatan kişi ben değilim. Bu Rooney'nin yaptığı iş" dedi.

İnsanların kendisine daha farklı yaklaştığını beliren Wood, "İnsanlar hiçbir zaman beni yargıladıkları gibi Wayne Rooney'i yargılamıyorlar. Sanırım bu da kendisinin futbolcu olmasından kaynaklanıyor. Görünüşe bakılırsa eski bir hayat kadını, bir futbolcu kadar değer görmüyor" ifadelerini kullandı.

Helen Wood son olarak ise, "Neyse, Coleen ile hala evliller. Evliliklerini böyle bir temele dayandırmak istiyorlarsa bu tamamen onların seçimi ve onlara kalmış bir şey" şeklinde konuştu.