''Volkan'ı cezalandırdım''

''Volkan'ı cezalandırdım''

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, iki gol attığı Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalalarda bulundu.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçta iki harika gol atan Wesley Sneijder, karşılaşmasnın ardından açıklamalarda bulundu.

"Volkan'ı cezalandırdım"

Wesley Sneijder attığı birbirinden güzel goller için, "Fazla söze gerek yok" yorumunu yaptı. Volkan Demirel'in gollerde çaresiz kaldığına dikkat çeken Hollandalı yıldız, "Gollerle ilgili açıklama yapmama gerek yok sanırım. Çok güzel goller oldu, kalecinin işi de zordu. Volkan, o dakikaya kadar zaman geçirmeye yönelik hareketler yapıyordu. Doğru zamanda doğru şekilde cezalandırdığımı düşünüyorum. Zaten kalecinin çıkartabileceği toplar değildi. İki şutta da vurmadan gol olacağını hissettim ve gol olmadan kutlamaya başladım. İnanılmaz mutluyum. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sahada sonuna kadar iyi oynayan bir Galatasaray vardı" dedi.

"Fenerbahçe'ye şansım tutuyor"

Hollandalı yıldız, "Fenerbahçe'ye şansım tutuyor, belki de öyle denilebilir. Çok inanılmaz mutluyum. Geçen hafta Kayseri'de iyi oynadık ve kazandık. Bu hafta evimizde oynadık ve kazandık. Ligin başındayız iyi galibiyetler geliyor" diye konuştu.

"Bunun hesabını kim verecekti?"

Fenerbahçe'nin golünde topun çıkmasına rağmen pozisyonun devam etmesini eleştiren Sneijder, "Fenerbahçe'nin golünde top yaklaşık 1 metre çıkıyor. Eğer maçta 1-0'lık üstünlüğümüz olsaydı, bunun hesabını kim verecekti? Kimi suçlamam gerekiyor? 5-6 hakemden bir tanesi bunu görmeli. Bu yüzden bu konu önemli. 1-0 olsaydı, maç 1-1 bitseydi hesabını kim verecekti?" şeklinde açıklamalarda bulundu.