''Volkan göreve hazır''

''Volkan göreve hazır''

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yandex tanıtımı için gittiği Ortaköy’de gündemle ilgili sorulara yanıt verdi.

Aziz Yıldırım, Volkan Demirel’in göreve çağrılması halinde milli formayı giyeceğini söyledi. Tecrübeli kaleci de, “Benim Milli Takım’a sırt çevirmem söz konusu değil” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Yandex tanıtımı için gittiği Ortaköy’de gündemle ilgili sorulara yanıt verdi.

Yıldırım, Fatih Terim’in Letonya maçı sonrası “Volkan Demirel, Kazakistan maçından sonra, ‘Hocam bir daha beni çağırma’ dedi” açıklaması için, “Volkan’la konuştum. O dönemki olaylardan ötürü Fenerbahçe’nin üzerine gelme, Fenerbahçe’yi yıpratma durumu vardı. Volkan da o gün için böyle demiş, ama o dönem için. Eğer çağrılırsa, görev verilirse milli takım forması giyecektir” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım daha sonra konuşan Volkan da “Fatih Hoca’ya böyle bir cümle kurdum ama o anki şartlar ve psikolojimle kurulmuş cümlelerdi. Benim milli takıma sırtımı çevirmem söz konusu değil. Ne zaman görev verilirse ben o formayı hak etmeye ve hakkını vermeye çalışırım” dedi.

Başkan Yıldırım daha sonra Terim’in, hakemlerden şikayetçi olmasına da değindi, “Bundan sonra biz de şikayetçi olduğumuz zaman konuşmayıp Fatih Hoca’nın sözlerini yayına koyacağız. Demek ki insanın canı yanınca konuşuyormuş” yorumunu yaptı.