Volkan Fenerbahçe'ye haber gönderdi !

Volkan Fenerbahçe'ye haber gönderdi !

Volkan Şen, menajeri aracılığıyla sarı-lacivertli kulübe haber gönderdi. Bursa'da kadro dışı kalan yıldız futbolcu için G.Saray da devrede..

"Kendimi bu takıma ait hissetmiyorum" deyince Bursaspor'da kadro dışı bırakılan Volkan Şen'e Fenerbahçe yolu göründü. Daha önce de sarı-lacivertli kulüple adı anılan yıldız futbolcuyla ilgili dün de önemli gelişmeler yaşandı. Volkan Şen'in menajeri aracılığıyla Fenerbahçeli yetkililere haber gönderdiği ve "Beni alın. Fenerbahçe'de oynamak istiyorum. Eğer bu transfer gerçekleşirse takıma son derece yararlı olacağımdan eminim. Ücret konusunda da sıkıntı olmaz, anlaşırız. Fenerbahçe gibi büyük bir takımda oynamak hayalim" dediği belirtildi.

FERNANDAO: DAHA ÇOK GOL ATARIM
F.Bahçeli yetkililer ise Volkan'a birkaç gün beklemesini söylerken, önce Bursa ile görüşüp anlaşmaları gerektiğini vurguladılar. Shakhtar maçı için Ukrayna'ya giden yöneticilerin Türkiye'ye döndükten sonra Bursaspor ile temasa geçmesi bekleniyor. Bu arada Fernandao ve Şener Özbayraklı'nın da Volkan Şen'i çok istediği ifade edildi. Özellikle Fernandao'nun yöneticilere "Gol kralı olmamda Volkan'ın büyük payı var. Sahada onunla çok iyi anlaşıyorum. F.Bahçe'ye gelirse çok daha fazla gol atarım" dediği kaydedildi.

ÖZBEK'TEN TALİMAT
Fenerbahçe, Volkan Şen transferinde yalnız değil. Sarı-lacivertli kulübün ezeli rakibi Galatasaray da yıldız futbolcu için devrede. Başkan Dursun Özbek'in, "Volkan Şen'i Fenerbahçe'ye kaptırmayalım" diyerek kurmaylarına talimat verdiği öğrenildi. Galatasaraylı yöneticilerin bugün Volkan Şen'in menajeriyle görüşmesi bekleniyor.