Volkan Demirel'den müthiş dönüş

Volkan Demirel'den müthiş dönüş

Tecrübeli file bekçisi dün geceki performansıyla kaleyi kolay kolay kaptırmayacağını kanıtladı.

Tecrübeli file bekçisi dün geceki performansıyla kaleyi kolay kolay kaptırmayacağını kanıtladı, özellikle ilk yarıdaki kritik kurtarışlarıyla skora büyük etki yaptı.

Sezon başında takımda kalıp kalmayacağı büyük merak konusu olan, Fabiano’nun transferi ile ilk 11’deki yeri tehlikeye giren Volkan Demirel, muhteşem bir dönüşe imza attı.

Geçen yılki performansıyla büyük eleştiri toplayan tecrübeli file bekçisi hazırlık maçlarındaki güven veren oyunu ile kaleyi bırakmazken, Shakhtar Donetsk maçının yıldızı olmayı başardı. Özellikle ilk yarıda yaptığı kritik kurtarışlarla takımını ayakta tutan Volkan Demirel, güzel bir sezon geçirmek istediklerini, en çok taraftarı özlediklerini söyledi.

Shakhtar Donetsk karşısında rövanş maçında gereken skoru alacaklarını ifade eden sarı-lacivertli ekibin kaptanı, “İki tane 90 dakikanın ilkini geride bıraktık. Gol yememek istiyorduk ancak bir veya daha fazla gol atabilirdik. 0-0 da avantajlı bir skor, ikinci maçta gereken skoru alacağımızı düşünüyorum. Sahaya çıkmayı, oynamayı özlemiştik ancak en çok taraftarı özlemiştik. Kötü ve iyi günde birlikte olmak istiyoruz. Bugün üzerime düşeni yaptığımı düşünüyorum” dedi.

Volkan Demirel özellikle ilk yarıda yaptığı kritik kurtarışlarla tribünlerden büyük alkış aldı.