Vitor Pereira patladı !

Vitor Pereira patladı !

Son antrenmanda takıma ekstra savunma çalıştıran Portekizli hoca Vitor Pereira, "Beşiktaş ve Celtic'ten saçma goller yedik. Buna son vermeliyiz" dedi

Fenerbahçe Teknik direktörü Pereira, Akhisar Belediye maçı öncesi gerçekleştirilen son antrenmanda, taktik çalışmanın yanı sıra ekstra savunma çalışması yaptırdı.
 
Portekizli hoca, özellikle duran toplarda alan ve adam paylaşımının yanı sıra kanatlardan gelen ortalarda pozisyon alma konularında futbolculara bazı setler uygulattı.
 
Pereira, idman öncesi yaptığı toplantıda ise, "Duran toplarda bir saliselik dalgınlık gole neden olur. Belki yediğimiz gollerde ofsayt vardı ancak şunu kabul edelim ki biz hem Mario Gomez'i hem de Griffiths'i arka direkte unuttuk. Ortada pek pozisyon yokken geriye düşmekten sıkıldım. İki maçta da saçma goller yedik. Artık buna son vermeliyiz" dedi.
 
Bu arada Beşiktaş maçında arka adalesinden sakatlanan ve G.Saray maçına kadar forma giyemeyeceği açıklanan Markovic'den teknik heyete sevindirici haber geldi.
 
Sırp yıldızın adalesinde hızlı bir iyileşme gözlendiği ve milli takım arasının ardından Kayseri maçında takımdaki yerini alabileceği belirtildi.

Takvim