Vitor Pereira kalmak istiyor !

Vitor Pereira kalmak istiyor !

1 yıl daha kontratı olsa da diken üstünde oturan Vitor Pereira, Fenerbahçe'de kalmak istiyor.

Şampiyonluğun kaçması durumunda gönderilme tehlikesi yaşayan Portekizli çalıştırıcı, Trabzon’daki lider duruşu ve son haftalarda takıma oynattığı futbolla kredisini arttırdı.

Fenerbahçe'yle bir yıllık daha kontratı olan teknik direktör Vitor Pereira, ligde şampiyon olsa da, olmasa da sarı-lacivertli kulüpte kalmak için can atıyor. Çoğu büyük kulüpte olduğu gibi her şeyin lig kupasına endeksli olduğunu bilen Portekizli çalıştırıcı, son günlerde gelecek kaygısı yaşıyor.
 
Yönetim sözleşmesi biten ve kiralık oyuncularla görüşmeleri mayıs sonuna ertelemesi Pereira’nın da kaderinin bu tarihlerde çizileceği gözler önüne sererken, genç hoca tam da yoğun eleştirilere maruz kaldığı dönemde attığı adımlarla kredisini iyiden iyiye arttırdı.
 
Türkiye'yi tam anlamıyla tanıdığına dikkat çeken ve “F.Bahçe’de olmayı ve devam etmeyi çok istiyorum. Umarım geleceğim bu kulüp olur” diyen Pereira, olaylı Trabzonspor deplasmanındaki lider duruşuyla başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm idarecilerden tam not aldı.
 
Bir şans daha!

 
Takımın yaklaşık 1 ay önce değişen sistemle çıkışa geçmesi de Pereira’nın elini oldukça güçlendirdi. Güzel futbolun yanı sıra lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda son ana kadar yarışın içinde yer alınması da Pereira’ya bir şans daha verilme ihtimalini iyiden iyiye arttırdı.
 
Vatan