Veli'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması !

Veli'nin menajerinden Fenerbahçe açıklaması !

Veli Kavlak ile ilgili olarak menajeri Max Hagmayr önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe’nin de Veli ile ilgilendiği konusunda yorum yapmak istemediğini belirten Avusturyalı menajer, “Veli şu anda Beşiktaş’a ve oynadığı futbola konsantre oldu. Şu anda Almanya’dayim ve bunun dışında çok fazla bir şey söyleyemem” dedi.

SÖZLEŞME YENİLEMEK İÇİN GÖRÜŞMEYE BAŞLAMADIK; AMA BİZ GÖRÜŞMEYE HAZIRIZ

Radyospor’da Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan, “Şu ana kadar Beşiktaş ile sözleşme yenileme görüşmelerine başlamadık. Şu anda bu görüşmeye ne zaman başlayacağımızı bilmiyorum. Beşiktaş’a bağlı, karar verecekler; ama biz zaten sözleşme yenilemek için görüşmeye hazırız” şeklinde konuştu.

TÜRKİYE’DEN İLGİ OLDUĞU YÖNÜNDEKİ İDDİALAR HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM

Hagmayr, “Veli, Avrupa’nın değişik yerlerinden pek çok alternatife sahiptir. Ben Türkiye’de başka kulüplerin Veli’ye ilgisi olup olmadığı konusunda konuşmak istemiyorum. Ama herkes onu tanıyor, biliyor. Ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu herkes görüyor.  Onun kalitesi ortada; fakat Türkiye’den her hangi bir ilgi olduğu konusunda bir şey söylemiyorum. Veli sadece takımına konsantre oluyor. Ben özellikle Türkiye’den başka takımdan ilgi var mı yok mu konusunda konuşmak istemiyorum” dedi.

Radyospor