''Vazgeçersek kaybederiz''

''Vazgeçersek kaybederiz''

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, kulüp dergisindeki aylık yazısında camiaya seslendi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, camiaya seslenerek yapılanma sürecinde olduklarını vurguladı. Umutsuzluğa yer olmadığını kaydeden Usta, “Vazgeçersek kaybederiz. Sabırla devam etmeliyiz” dedi

Yeniden bir yapılanma içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Usta, “Vazgeçersek hepimiz kaybederiz. İnançla ve sabırla yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

Sahadaki futbolun memnun edici olmadığını bildiklerini söyleyen bordo-mavililerin başkanı, “Sahadaki futbol, birçoğunuzu memnun etmiyor, doğrudur! Ama zamanla, sabırla her şeyin düzeleceğine olan inancımız tamdır. Kalıcı olan; yalnız ve yalnız Trabzonspor’dur. Ağır hakaretler, yıkıcı eleştiriler yalnızca bireysel olarak biz yöneticileri yıpratmaz; en büyük zararı yine kulübümüze ve camiamıza verir” diye konuştu.

Başarı için her anlamda istikrarın önemli olduğunu aktaran Muharrem Usta, “Bugün içinde bulunduğumuz durum itibarıyla üzülerek ifade etmeliyim ki; sportif başarısızlıklar bizim büyük yürüyüşümüzün önünde; büyük birer engel yaratıyor. Ekonomisi iyi olmayan hiçbir işletme ayakta duramaz! Trabzonspor da bir şirket. Bu anlamda bizler de, iktisadi aklın ön plana çıktığı bir yönetim modelini hayata geçirmek durumundayız” ifadelerini kullandı.

‘Akyazı yeni bir başlangıç’

Muharrem Usta, Akyazı Stadı’nın yeni bir başlangıç olduğunu belirterek, güzel günlerin yakın olduğunu kaydetti. Usta, kısa sürede statlarının açılacağını vurgulayıp, “Akyazı Stadı’nın açılışına sayılı günler kaldı. Akyazı bizim için yepyeni bir başlangıç olacak ve yeniden doğuşumuzun miladı olacak” dedi.

Kombine çağrısı

Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta, ekonomik anlamda takımlarını düzlüğe çıkarmak için taraftarlarına mesaj yolladı. Akyazı Stadı için taraftarlara kombine çağrısı yapan Usta, “Ekonomik anlamda düzlüğe çıkabilmek adına kombine, loca ve forma satışlarına büyük önem veren Trabzonspor yönetimi, yılbaşına kadar hedeflediği rakamların üzerine çıkmayı planlıyor. Bordo-mavili yönetim, 100 bin forma satışının yanı sıra taraftarların kombinelerin tamamını tüketmesini bekliyor” diye konuştu.