Van Persie’de kritik gün

Van Persie’de kritik gün

Hollandalı yıldızın transferi konusunda yoğun çalışmalar yapan Fenerbahçe’de geri sayım başladı.

Dünyaca ünlü yıldız Robin van Persie’yi kadrosuna katmak için yoğun çaba sarf eden Fenerbahçe transfere bugün nokta koymaya hazırlanıyor.

Hollandalı golcü ile prensip anlaşması yapan sarı-lacivertliler, Manchester United ile de mutabakata vardı. Sadece ekonomik olarak arada ufak detayların kaldığı belirtildi.

Yıldız oyuncunun bonservisi konusunda herhangi bir sorun kalmazken, Robin van Persie’nin alacağı yıllık maaş aşamasında bazı farkların olduğu dile getirildi. 4.5 milyon eurodan yukarı çıkmak istemeyen sarı-lacivertliler, 31 yaşındaki oyuncunun istediği 5 milyon euroyu farklı yollarla kapatmaya çalışacak.

Şampiyonlar Ligi ve lig şampiyonluğu gibi ekstra bonusları devreye sokmak isteyen Fenerbahçeli yetkililerin, bugün yapılacak görüşmelerden sonuç almayı umduğu dile getirildi.
Anlaşma zeminin oluşacağını düşünen Terraneo dün Londra’nın yolunu tutarken, Manchester United ile sezon hazırlıklarına başlayan Van Persie’nin transferinin bugün açıklanabileceği ifade edildi. Yönetim yıldız oyuncuyu yarın da İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

R.Madrid iddiası
Bu arada ESPN kanalının iddiasına göre Real Madrid Teknik Direktörü Rafael Benitez’in, Van Persie’yi kadrosunda görmek istediği belirtildi. Alternatif forvet arayışında olan Benitez’in Manchester United’a geri dönen Javier Hernandez’in yerine Hollandalı futbolcuyu düşündüğü dile getirildi.