Van Persie derbi seviyor

Van Persie derbi seviyor

Fiziksel ve psikolojik anlamda ciddi bir değişim gösteren Robin Van Persie, Galatasaray’dan sonra Beşiktaş derbisine de damga vurmaya hazırlanıyor.

Galatasaray derbisinde galibiyette başrolü oynayan Robin Van Persie, yeni bir zafere hazırlanıyor.

Fiziksel ve psikolojik anlamda ciddi bir değişim gösteren Hollandalı yıldız, Beşiktaş karşısında yeni bir mücadeleye soyunacak. 
 
Sarı-kırmızılılara karşı 2 golüyle Türkiye’ye geldiğinden beri en pozitif görüntüsünü çizen Van Persie, aynı motivasyonla devam etmeyi planlıyor. Beşiktaş karşısında da sahaya damgasını vurmak isteyen tecrübeli forvetin, hazırlıklarda çok istekli olduğu kaydedildi. Fiziksel anlamda kendisini çok iyi hisseden 33 yaşındaki yıldızın, mental açıdan da zorluk çekmemesi bekleniyor.
 
Büyük maçların önemini en iyi bilenlerden olan Van Persie, bir kez daha taraftarı önünde bir derbiye damgasını vurmayı amaçlıyor. Advocaat’ın gelmesinden sonra istikrarlı bir şekilde gelişim gösteren ve hep daha yukarıya çıkan başarılı oyuncu, Kadıköy’de yine öne çıkmanın hesaplarını yaptı.
Advocaat’ın hem forvet hem de oyun kurucu pozisyonunda değerlendirdiği Robin Van Persie’nin kadrodaki en kilit isimlerinden biri olacağı kesin. Oyun zekası, golcülük özellikleri ve derbi tecrübesiyle farkını belli eden dünyaca ünlü yıldız Fenerbahçe’nin saha içindeki liderliğini de üstlenecek.