Valbuena engelli taraftara saldırdı

Valbuena engelli taraftara saldırdı

Skandalların adamı Mathieu Valbuena, bu kez engelli bir taraftara saldırdı.

Olimpik Lyon forması giyen Fransız milli futbolcu Mathieu Valbuena'nın Toulouse-Blagnac Havalimanı'nda bir taraftarın telefonunu parçaladığı ortaya çıktı.

Real Madrid'in golcüsü Karim Benzema'nın da dahil olduğu kaset şantajı nedeniyle bu sezon adı futboldan ziyade adli konularla anılan Mathieu Valbuena havaalanında kendisine takılan bir taraftara kızınca yeni bir skandalın daha içine düşmüş oldu.
 
Basına kendisini Youssef olarak tanıtan 38 yaşındaki taraftar yaşananları şöyle anlattı: 
 
"Lyon'un takım otobüsünü görünce hemen telefonumu çıkarıp heyecanla görüntü kaydetmeye başladım. İlk olarak Lacazette geldi, yanımdan geçerken "Maaşına zam geldikten sonra gol atmayı bıraktı" şeklinde takıldım. Peşinden Valbuena geldi, onun için de tamamen şaka amaçlı "Bakın bu adam da Karim Benzema'nın EURO 2016 kadrosuna alınmamasının nedeni" dedim.
 
"Telefonumu elimden alıp yere fırlattı"
 
"Evet onun hakkında söylediğim hoş bir şey değildi. Ancak çok sert tepki verdi. Telefonumu elimden alıp yere fırlattı. Çok kızgındı ve bana vurmaya teşebbüs etti. Anneme de küfür etti. Ben hastalığım nedeniyle kırılgan bir insanım. Engelliyim. Bana travma yaşattı. Olaydan sonra geceleri uyuyamaz hale geldim. Şikâyetçi olacağım."
 
Sporalemi