Üzülmez'den ayrılık haberlerine tepki

Üzülmez'den ayrılık haberlerine tepki

İbrahim Üzülmez, Medipol Başakşehir maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, güzel bir mücadele olduğunu söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, sözleşmesiyle ilgili basında çıkan haberlerle ilgili olarak, “Birileri birilerini mi getirmek istiyor, ben her şeyi açık açık söylüyorum, niye bu haberler çıkıyor” dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, golsüz eşitlikle tamamlanan Medipol Başakşehir maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, güzel bir mücadele olduğunu belirterek, “İki takım için de belki oyun olarak değil ama mücadele olarak saha içerisinde alanı daraltan, kompakt oynamaya çalışan, topun gerisine gelemeye çalışan iki takımın müsabakasında çok da fazla gol pozisyonu çıkmadı.' dedi.
 
“BUGÜN SAHADAN 3 PUANLA AYRILABİLİRDİK”
 
'Başakşehir ligimizin en dişli takımlarından birisi. Ofansif anlamda önemli oyunculara sahip bir takım ama bugün onlara çok fazla fırsat tanımadık. Bizim geldiğimiz günden itibaren oyuncularımıza mental anlamda söylediğimiz bir şey var; birebirlerde, yardımlaşmalarda, disiplinde ön plana çıkmamız lazım. Çünkü bu ligde beraber oynadığınız zaman bir şeyleri başarırsınız. Bugün de onu yaptık. Çok iyi oynadık mı? Hayır. Çok mu kötü oynadık? Ona da hayır. Maçın kırılma anları da var, onları da kabul etmek gerekiyor. Sergei’nin direkten dönen bir topu var, El Kabir’in yüzde yüz diyebileceğimiz çok net pozisyonlar. Belki bu pozisyonları değerlendirebilsek bugün sahadan 3 puanla ayrılabilirdik. Her şeye rağmen oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” değerlendirmelerinde bulundu.
 
“O İNSANLAR BU HABERLERİ NİYE YAPIYOR, FARKLI NEMALANMALAR MI VAR?”
 
Üzülmez, sözleşmesiyle ilgili son haftalarda çıkan haberlere tepki göstererek, “Biz gelmeden önce Gençlerbirliği neredeydi, Gençlerbiriliği takımı şu anda nerede. Bu olumsuz haberleri buna rağmen yapan insanların niyeti iyi niyet mi? Art niyetli insanların bu asılsız haberlerine inanmamak gerekir. Başkanla gelecek sezonla ilgili bir araya geldim. Ufak tefek sıkıntılar var. Salı günü bir daha bir araya geleceğiz. Ben ılımlı bir insanım, ben istikrardan yanayım, ben Gençlerbirliği takımında oyuncularımla beraber güzel bir bütünlük sağladım. Tabi ki bu takıma birkaç takviyeyle beraber önümüzdeki dönem de devam etmek istiyorum. Çünkü inanıyorum ki bu karakterli oyuncu topluluğu seneye de aynı düşünceler içinde sahada olacaktır. Salı günü başkanla bir araya geldikten sonra çok fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama profesyonellikte her şey olabilir. Birileri birilerini mi getirmek istiyor, ben her şeyi açık açık söylüyorum, niye bu haberler çıkıyor, şuanda ki başarının üzerine gelecek hocamız şampiyon mu yapacak takımı? Biraz insanlar artık bu haberleri yaparken vicdanlarıyla hareket etsinler. Ben başarısız olsam çıkarım söylerim zaten. O insanlar bu haberleri niye yapıyor, farklı nemalanmalar mı var, farklı bir düşüncelerimi var onu söylüyorum. O insanlar da buradan mesajı almıştır artık” ifadelerini kullandı.