Ussain Bolt 'Ginger' kurbanı oldu

Ussain Bolt 'Ginger' kurbanı oldu
Güncelleme:

Usain Bolt, şampiyonluğunu kutladığı sırada bir kameramanın kendisine çarpması nedeniyle düştü.

Çin'in başkenti Pekin'de düzenlenen şampiyonanın 6'ıncı gününde ilginç bir olay yaşandı. 'Ginger' olarak bilinen iki tekerli scootera binen bir kameraman, erkekler 100 metre finalinin ardından 200 metrede de ABD'li Justin Gatlin'i geride bırakarak altın madalya kazanan Usain Bolt'un sevincini yakından görüntülemeye çalışırken, Jamaikalı sprintere çarptı.

Dünya Şampiyonası'ndaki 10'uncu altın madalyasını alan Bolt, kameramanla beraber yere düşmesinin ardından ayağa kalktı. Çarpma sonrası sol bacağını tutan Bolt, bir süre sekerek ilerledi. İyi olup olmadığını sormak için yanına gittiği kameramanla el sıkışan yıldız atlet, hayranlarını selamlamaya devam etti.

YARININ PROGRAMI

Şampiyonanın 7'inci gününde, erkeklerde 110 metre engelli, kadınlarda ise 20 kilometre yürüyüş, uzun atlama, 200 metre ve 100 metre engellide madalyalar sahiplerini bulacak.

Final müsabakalarının yanı sıra erkekler yüksek atlama ve kadınlar cirit atma elemeleri yapılacak. Ayrıca erkek atletlerin 10 disiplinde mücadele edeceği dekatlon yarışmaları da başlayacak.

İLHAM TANUİ ÖZBİLEN YARIŞACAK

Şampiyonada yarın Türkiye'den tek isim mücadele edecek. İlham Tanui Özbilen, TSİ 14.55'te koşulacak erkekler 1500 metre yarı finalinde piste çıkacak.