Uslu'dan Mehmet Ali Şahin'e sert cevap !

Uslu'dan Mehmet Ali Şahin'e sert cevap !

Uslu, A Milli Basketbol Takımı'ndaki oyuncuları geri çağıracağını açıklayan başkan Aziz Yıldırım'ı eleştiren eski Bakan Mehmet Ali Şahin'e çok sert bir yanıt verdi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, AK Partili eski Bakan Mehmet Ali Şahin için "Mehmet Ali Şahin siyasetini yapsın, bu işlere burnunu sokmasın" dedi.

Sarı lacivertli takımın Antalyaspor'u 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uslu, AK Partili eski Bakan Mehmet Ali Şahin'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki sözlerine yanıt verdi. Uslu, şunları söyledi:

"BİZİ SİYASETE SOKMAYIN, DAHA AĞIR CEVAPLAR ALIRSINIZ"
"Eskiden Spor Bakanlığı yapmış Mehmet Ali Şahin'in bugünkü açıklamasını çok üzülerek ve şaşırarak izledik. Sayın Aziz Yıldırım'ı biz konuşturmadık, biz geldik. Lütfen siyasetçiler, siyasetlerini yapsınlar. Biz spor adamıyız, siyasete girmemek için elimizden geleni yapıyoruz. Bizi tahrik etmesinler, rica ediyoruz. Mehmet Ali Şahin'in dikkatini çekiyorum. Kendisi siyasetini yapsın, bu işlere burnunu sokmasın. Milli takımlara oyuncu vermeyenleri, koalisyona diğer partilere benzetiyorlar. Bizi lütfen siyasete sokmayın, daha ağır cevaplar alırsınız. Çok önemli işler olur. İşinize bakın. Türkiye'de her gün bir cenaze kalkıyor. Önce bunları çözün, politika yapın" diye konuştu.

"BASKETBOLDA BU TURNUVA İÇİN SIKINTI YOK"
A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman için de sert ifadeler kullanan Uslu, şöyle devam etti:

"Ahlaki durumuyla ilgili soru işareti olan, Fenerbahçe formasına ve havlusuna tekme atan, 12 bin seyirciye hareket çeken bir antrenörle ilgili konuşma yaptık. Milli takım ve sporcularla ilgili sıkıntımız yok. Ben 20 yıl fahri olarak hizmet ettim milli takıma, onlar gibi 200-300 bin Euro alarak değil. Açık ve netiz. Bu turnuva için başkan rica etti, bir sıkıntımız yok bu turnuva için. O kişiyle ilgili açık ve net olarak söyledi."

"SON 24 SAATTE TRANSFER OLABİLİR"
Transferler hakkında bilgi veren Mahmut Uslu, "Herhangi bir transfer yok. 24 saat var. Akşama kadar ne olacağını bilmem ama transfer yok" dedi.

MEHMET ALİ ŞAHİN NE DEMİŞTİ?

Şahin, CHP ve MHP Genel Başkanlarının açıklamalarını Aziz Yıldırım’ın tavrına benzettiğini de ifade ederek, “Geçtiğimiz hafta spor kamuoyunda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın açıklaması damga vurmuştu ve ‘Ben basketbol Milli takımına Fenerbahçe’den oyuncu vermeyeceğim’ demişti. Sebebini de açıklamıştı. Bunun gibi Milli hükümet diye değerlendirebileceğimiz seçim hükümetine siyasi partiler karşı çıkmamalıydı, kendi içlerinden davet edilen milletvekilleri olduğunda. Ben Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını Aziz Yıldırım’ın tavırlarına benzetiyorum. Biz Milli hükümete oyuncu vermeyeceğiz, biz bu hükümete geçici hükümete milletvekillerimizi göndererek Bakan yapmayacağız demeleri son derece yanlıştır” dedi.