Ünal Aysal 'aday olmalı'

Ünal Aysal 'aday olmalı'

Eski başkan ve yöneticiler, Ünal Aysal'ın yeni bir yönetimle devam etmesini istedi.

FARUK SÜREN: Aysal yola devam etmeye G.Saray adına mecburdur. Kendisine zarar veren yönetimi değiştirip aday olmalı.

ALP YALMAN: Adaylık kendi bileceği iş ama bence genel kurul kararı hiç almasa daha iyiydi. Süresini tamamlamalıydı.

ALİ DÜRÜST: Başkan kongre kararını kendisi devam etmek için aldı. Zaten aday olup bu ortamı düzeltmesi gerekiyor.

HAYRİ KOZAK: Açıklanan seçim tarihi iyi niyetli değil. Ocak ayına ertelenmeli. Ünal Aysal yine aday olmaya mecburdur.

GALATASARAY’ın önde gelen isimleri Ünal Aysal için seçimli genel kurulda ‘mutlak aday olmalı’ dedi. Yönetim Kurulu ile birlikte Aysal’ın başkanlık görevinden istifa edip 25 Ekim 2014 tarihinde erken seçime gitme kararı alan G.Saray’da, kulübün önemli isimleri Hürriyet’e “Adaylık şansım yüzde 50” yorumu yapan Ünal Aysal’ın yeni ekiple yola devam etmesi gerektiğini belirtti. Camianın önemli isimlerinin desteğini alan Aysal’ın “Yüzde 50” dediği adaylık şansının bu yorumlardan sonra nasıl değişeceği ise büyük merak konusu.

Faruk Süren: Ünal Aysal bırakamaz, bırakmamalı. Ünal Aysal kesinlikle aday olup yoluna devam etmelidir. Buna G.Saray Kulübü adına mecburdur. Ancak güçlü ve iyi bir ekiple. Başkan, öyle bir ekip toparladı ki, beraber tost dahi yiyemediler. Her kafadan bir ses çıktı. Beraber olamadılar. Yönetimi Ünal Aysal’a zarar verdi. Yoksa Ünal Aysal, yönetimi değiştirip yoluna devam etmelidir. Mayıs 2013’te yaptığı hatayı düzeltmek adına Ünal Aysal aday olmalıdır.

Ali Dürüst: Bir defa Başkan Ünal Aysal bu olağanüstü kongre kararını kendisi devam etmek için yaptı. Aday olup Galatasaray’daki bu ortamı düzeltmesi lazım. Bu yüzden Ünal Aysal’ın yola devam etmesi gerekli.

Alp Yalman: Kendisinin bileceği bir şey. Ama bence kongreye gitmese daha doğru idi. Önünde 1.5 senelik müddet var. Bu kulübü de genel kurul talimatları üzerine yönetmek için gelmiş. Bence böyle bir şeye gitmiyor olması daha doğru olurdu. Hiç kongre olmasa daha iyi olurdu. Bir görev için geldiler. Bu görevlerine devam ediyor olmaları daha doğru olurdu.

Hayri Kozak: Seçimin 18-25 ekimde olması kararını asla iyi niyetli görmüyorum. Bu tarih Ocak 2015’e ertelenmelidir. Ayrıca Ünal Aysal’da sorumluluklarının gereği olarak aday olmaya mecburdur. Kendisinin Galatasaray Kulübü Genel Kurulu’na karşı sorumluluğu vardır.

Hürriyet