Ümit Özat'a büyük tepki !

Ümit Özat'a büyük tepki !

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat'ın yaptığı hareketin kendilerini üzdüğünü ifade etti.

Gencer, teknik direktörleri Hami Mandıralı ile Ümit Özat arasında yaşanan tartışmaya ilişkin, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Türk futbolunun gelişmesi için çalışmalar yapılırken, yaşanan bazı problemlerin bu sürece zarar verdiğini belirten Gencer, "Ümit Özat ile ilgili söyleyebileceğim tek konu, Türk futbolu için ayıp bir görüntü oluşturuyor. Türk futbolunun ilerlemesini istiyoruz. Milli takımda oynamış, Fenerbahçe gibi bir camiada kaptanlık yapmış bir kişinin bu tür hareketleri her gittiği kulüpte sürdürüyor olması, Türk futbolu için bir lekedir" diye konuştu.

Özat'ın protokol tribününe çıkarken bir yöneticiye de hakaret ettiğini ileri süren Gencer, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Yöneticimiz, Ümit Özat küfür ederek merdivenlerden çıkarken, onu sadece sakinleştirmek için 'Ümit, gerek yok bunlara' diyor. Buna rağmen yöneticimize ağza alınmayacak küfürler sarf ediyor. Fakat yönetim kurulu üyemizin ağırbaşlı, sakin, ılımlı olması, onun seviyesine düşmemesi, sadece seyretmesi, cevap vermemesi olayların daha büyük boyutlara ulaşmasını engellemiştir."

Konuyla ilgili Özat'ın kulübüne gerekli uyarıların yapıldığını dile getiren Gencer, Elazığsporlu yetkililerin kendilerini arayarak yaşananlar için özür dilediğini kaydetti.