Ümit Özat'a büyük şok !

Ümit Özat'a büyük şok !

Antalyaspor Kulübü, taraftarlarına el kol hareketleri yapan Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

Antalyaspor-Elazığspor maçı sonrası Ümit Özat'ın tribünlere yaptığı el-kol hareketleri, kırmızı beyazlı yönetimi harekete geçirdi.

Olaylı Antalyaspor-Elazığspor maçının yankıları sürerken, Antalya cephesinden flaş bir hamle geldi. PTT 1. Lig'de dün oynanan ve Antalyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona eren karşılaşmada yaşananlar sonrası, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve taraftarlar harekete geçti.  

Teknik direktörleri Hami Mandıralı ve maçın hakemi ile tartıştıktan sonra Ümit Özat'ın tribünlere yaptığı el-kol hareketlerine kayıtsız kalamayan Antalyaspor yönetimi, yayıncı kuruluş TRT'den mücadelenin görüntülerini istedi. Kulüp hukukçularının görüntüleri izledikten sonra Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Özat, gergin geçen karşılaşmada önce Antalyaspor'un hocası Hami Mandıralı ile tartışmış, ardından hakem tarafından tribüne gönderilince, kendisine tepki gösteren Antalyaspor taraftarlarına el kol hareketleri yapmıştı.

Ümit Özat'a büyük şok ! - Resim : 1

Hürriyet