'Ümit Özat istifa etti' haberleri, başkanı kızdırdı

'Ümit Özat istifa etti' haberleri, başkanı kızdırdı

Boluspor’un teknik direktörü Ümit Özat’ın istifa ettiği şeklinde sosyal medya ve bazı yayın organlarında çıkan haberler Boluspor Başkanı Savaş Abak’ı kızdırdı.

Boluspor Başkanı Savaş Abak, bir hafta önce göreve gelen teknik direktör Ümit Özat’ın istifa ettiği iddialarıyla ilgili olarak, “Bu iddialar asılsızdır. Kesinlikle böyle bir şey yoktur. Bu iddiaların neden ortaya atıldığını bilmiyorum. Boluspor Kulübü olarak benim ağzımdan veya internet sitemizden yapılan resmi açıklamaların haricinde bu tür asılsız haberlere inanmayın. Ancak benim ağzımdan veya resmi internet sitesinden yapacağımız açıklamalar olursa onlar gerçeği yansıtan açıklamalardır. Bu tür haber yapanları da anlamıyorum. Böyle haberleri yapanları da neden yapıyorlar, niçin yapıyorlar bunları da anlayabilmiş değilim” diye konuştu.

Öte yandan Boluspor’un resmi internet sitesinden de konuyla ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, “Teknik Direktörümüz Ümit Özat'ın basında çıkan 'İstifa etti' haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Teknik Direktörümüz Ümit Özat görevine devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.