UltrAslan'dan yönetime sert eleştiri !

UltrAslan'dan yönetime sert eleştiri !

ultrAslan, bilet fiyatlarına ses çıkarmayan yönetimi eleştirdi.

Galatasaray'ın bağımsız taraftar grubu UltrAslan, Türkiye Kupası yarı finalinde Bursaspor ile oynanan maçtaki yüksek bilet fiyatlarına ses çıkarmayan Galatasaray yönetimini eleştirdi...

Resmi siteleri aracılığıyla yapılan açıklama şöyle:

Dün oynanan Bursaspor maçının skandal fiyatları ve bunun sonucu Galatasaray taraftarının tribünde yerini alamaması kamuoyunun malumu.
 
Yönetimimizin bu rezalete tepki vermesini bekledik ancak bu önemli maç öncesi ve sonrası ne yazık ki en ufak bir girişimde bulunulmadı.
 
Maç sonrası ise bizleri daha fazla şaşırtan bir duyuru yapan kulübümüz, 800 TL'lik maç biletlerine herhangi bir tepki vermediği gibi maça giren taraftarlarımızı ise "VEFAKAR" olarak tanımladı.
 
Derdimizin maça girebilen taraftarlarımızın vefakarlıklarına laf söylemek olmadığının bilinmesini isteriz. Ama yıllardır her deplasmana imkanları dahilinde hiç bir koşul ve branş tanımaksızın çıkartma yapan GALATASARAYLILARI derinden yaralamıştır.
 
İyi niyetle yapıldığını düşündüğümüz duyarlılık maçtan önce gösterilseydi Bursa'da takımı ve tribünüyle omuz omuza bir GALATASARAY olacaktı!
 
İşte o zaman vefakar ve cefakar GALATASARAYLILAR olarak, Üç değil binlerce TARAFTARIMIZ Bursa'ya akın edecekti !
 
Deplasman yasakları konusunda Kulübümüzün gösterdiği "duyarsızlık" ve sorumluluk almak istememesi herkes tarafından bilinirken en azından yasak olmayan deplasmanlar için mücadele edilmedilir ki VEFAKAR ve CEFAKAR GALATASARAY TARAFTARI takımını yalnız bırakmasın!
 
GALATASARAY Tribünleri sizden bu duyarlılığı (!) gerçek güçlükleri çıkaranlara karşı önceden ve kararlılıkla göstermenizi bekliyor !