Ufuk Sarıca çok iddialı !

Ufuk Sarıca çok iddialı !
Güncelleme:

Ufuk Sarıca, Eurocup K Grubu son maçında Grissin Bon Reggio Emilia'yı mağlup edip üst tura çıkacaklarını söyledi.

Spor Toto Basketbol Ligi’nin 17. haftasında deplasmanda Türk Telekom’u 76-70’lik skorla yenen Pınar Karşıyaka’nın Başantrenörü Ufuk Sarıca, ligde üst üste kazanmaya devam ettiklerini vurguladı. Türk Telekom maçını ayrı olarak değerlendirmek istediğini ifade eden Sarıca, “Ligde çok değerli ve önemli maçlardan birini oynayacağımızı karşılaşma öncesinde söylemiştim. Ankara’da iyi basketbol oynadık, çok iyi kadrosu olan bir takıma karşı ve sıkıntılı bir dönemde böyle direnç koyup maçın sonunu iyi oynayarak kazanmak bizim için değerliydi. Aynı zamanda çok fazla oyuncudan katkı alabilmek ilerisi için de gerçekten önemli bir hadiseydi” dedi.
 
Eksik oldukları günde yeni gelen oyuncuların kendilerine katkı sağladığını anlatan başarılı koç, “Muhammed, Jones, Samet gibi oyunculardan katkı almak takım yapımız için önemli bir unsurdu. Ekibimdeki tüm oyuncularıma ortaya koydukları mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
“ÜST TURA ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM”
Sarıca, çarşamba akşamı Eurocup K Grubu’nda oynayacakları Grissin Bon Reggio Emilia maçının da kendileri için kritik olduğunu söyledi. 
 
Eurocup’ta son grup maçlarını seyircileri önünde oynayacaklarını hatırlatan Sarıca, “Şu an her şey kendi elimizde, hiçbir maçı bırakmadığımız gibi bu maçı da bırakmayacağız ve bu kulvarda da hedefimizden sapmış değiliz. Sadece ve sadece kazanmaya odaklandık ve kazanacağımıza olan inancım tam. İtalya’daki ilk maçta rakibimizi yenebileceğimiz bir karşılaşmayı atmosferin ve diğer faktörlerin de etkisiyle kaybetmiştik. Burada kendi atmosferimiz ve kendi salonumuzda çok daha farklı bir maç oynayacağız. Taraftarımızın itici gücünü en iyi şekilde kullanıp bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum”